Apa Kau Dah Buat Dengan Ummi Aku?!

9:28 a.m
apartment
baru balik dari kuliah
 
assalamualaikum and hello lads!
 
selamat pagi! hahaha.. harini aku SANGAT HAPPY! :DDD
 
credit to crazycatbitches.tumblr.com
 
sebab Koko dah balik. yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... ha, memang betul ada orang ambil dia.. alkisahnya begini. 
 
ummi aku share gambar Koko dekat facebook. then, semalam ada orang bagi Koko dekat mak cik sebelah lorong a.k.a kawan ummi aku juga. kebetulan berkawan dengan facebook, kawan ummi aku nampaklah kan muka Koko.
 
tu mak cik tu call ummi aku. and pergi tengok. memang betul!!! ya ALLAH, happynya. 
 
apa yang menyebabkan kami tahu ada orang ambil? sebab leher dia tiba-tiba berkolar -.- tak pernah seumur hidup kami letak kolar. hmmm..
 
tak kisahlah. yang penting dia selamat. :) 
 
credit to wagahaihanekonya.blog.fc2.com
 
agaknya dia pulangkan balik sebab dia kena something kot? *bukan ilmu hitam okay* . dia dah kira mencuri harta anak yatim, ha, adalah tu balasan dia dapat. ish, tak baik kau ni Amy. sorry.
 
apa kaitan dengan ummi aku ni? haha. ummi aku tak berapa berkenan dengan kucing. tapi sejak bela Anna dengan Elsa, ummi aku yang paling sayang dengan 4 ekor tu semua. diorang pun manja dengan ummi aku.
 
nampak tak penangan kucing tu? hahahahaha.. okay dah mengarut. 
 
adios~
 
 
 
 
post signature

Share:

34 comments

  1. syukur org tu jujur pulangkan kucing tu kan..
    memang tak tentu arah kan bile kucing yang kita sayang tetibe tak balik, hilangg
    akak dulu pun pernah jadi mama kucing..
    memang rasa macam bela anak dah mase..
    lansung tak rasa kucing tu binatang.. hewhewhew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal. kucing umah mak sedara mak cik ni dah banyak and kebetulan kucing mak cik tu dah mati, so mak sedara bagi kat mak cik tu and mak cik tu bagi dekat ummi. alhamdulillah.

      hehehehe.. ummi saya dah macam akak jugala tu XD

      Delete
  2. Syukur la koko dah balik dengan selamat..nasib baik org tu pulangkan balik kan..

    ReplyDelete
  3. amboi..anna ngn elsa.frozen sangat!hehehe.alhamdulillah dah jumpa koko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. kebetulan frozen tengah famous XP alhamdulillah

      Delete
  4. yeaa...hepinya dpt kuceng kesayangan balik :-)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tumpang hepi. paham perasaan. sebab kucing dah jadi kesayangan kan. memang tak keruan la jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. tu lah. alhamdulillah. mekasih kak ^^,

      Delete
  6. Alhamdulillah, jumpa balik. Koko mesti tak selesa kat tempat yg dia tak biasa. Dia pun mesti rindu family Amy ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah :) tu lah agaknya... sebab dia selalu mengikut je ke mana abang dia pergi. ni abang xde. heee

      Delete
  7. Alhamdulillah dah jumpe balek..

    ReplyDelete
  8. famous la Koko kat facebook tu nnt.. Koko, koko.. kalau aq dpt, aq siku dye..hehe
    Alhamdulillah kpulangan Koko menggembiarakan suasana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kalo ko siku dia, aku siku kau balik.

      alhamdulillah :)

      Delete
  9. pehhh tajuk dia.. memang cuak la.. rupanya..hahah
    alhamdulilah.. comelnyaaaa lahai koko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... best x tajuk dia XP

      alhamdulillah :)

      Delete
  10. Tumpang gembira si Koko dah pulang!

    ReplyDelete
  11. Ya Allah, nasib baik jumpa balik. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  12. Alhamdullilah...
    Da balik pon koko..
    Amboii name ana ng elsa tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. :)

      hehe, ummi nak nama tu XP

      Delete
  13. Alhamdulillah.. dah balik koko ;)

    ReplyDelete
  14. Yeeaayhh!! Koko Da blik..YEaaayhh!!

    ReplyDelete
  15. Syukur dapat ke orang yang jujur. Mungkin niat dia nak bela koko kot tu yang pakaikan kolar kat leher koko.

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah dah jumpa balikk. heheh ^^

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah koko dah balik. hehe. anna dan elsa pon jadi kucing? comel. hehe

    ReplyDelete
  18. yeaaaay welcome back koko..
    amboi dia ambil and letak colar tag.. tapi at least dia x buat jahat kat koko..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.