CPUV 1,2,3 dan 4!!

10:14 p.m
rumah
sambut birthday dekat kedai makan biasa je dulu. esok baru ayah belanja special. ^^
 
assalamualaikum and hello lads!
 
alhamdulillah, setelah puas bertanya pada blogger yang lain. setelah dengan tak malunya bertanya pada nuffnang, sampai salah seorang pekerjanya kenal aku *masa tu dekat the Equalizer punya screening*, akhirnya dapat juga CPUV.

betul kata blogger, ada yang lambat dia update. hmm. x kisahlah, yang penting dapat. hehe..

so, terima kasih banyak-banyak pada yang membantu. :) terharu sangat. 

 


1. Proton PCC

2. RHB Now

3. SME Micro Finance

4. LAMIDO Digital Campaign


meh lah sama-sama kita klik iklan. tapi bagitahu aku ye, boleh aku tolong klik sekali. sebab orang kata kita tak boleh tahu kan siapa yang tolong klikkan tu? 


 
post signature

Share:

24 comments

  1. wow mohon update ape ayah banje special tu kekeke.. akak pun kalo birthday makan biase biase aje.. tp that day mesti mak n ayah ikut selera tekak akak.. kekeke..

    masyuknyaaa nuff banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ala, ayah belanja nasi biasa je. tempat kat situ x berapa sedap. x ada rasa.. tapi siakap dia mantap!

      saya malas sikit nak sambut birthday kak. setakat wish pun dah okay.

      Delete
  2. Bestnya nak pegi makan special celebrate birthday!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, lupa nak congrats Amy. Tahniah,...rancak iklan menari-nari :)

      Delete
    2. hehehe.... alhamdulillah. ayah belanja ^^,

      thank you kak Farrah!

      Delete
  3. wahhhh tahniah ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  4. wah. banyaknyaa ongoing. tahniah amy :)

    ReplyDelete
  5. Hehe..
    Tak pernah check.
    Takde kesempatan - pakai hp je, jarang buka lappy.

    ReplyDelete
  6. congrat dear...
    memang wowowoww!!! harap earning pun naik jugekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. earning tu x tahulah.. ada rezeki, adalah kak ^^,

      Delete
  7. Wahh...byk tu Amy...itulah usaha tnada kejayaan..jgn putus asa...BESTnya :-)

    ReplyDelete
  8. Yeeaayhhh!! Alhamdulillah :) Tahniah Amy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. thank you kak Mimie ^^,

      Delete
  9. BANYAKK TUUU! HEHEH.

    keep it upp!

    akk dh klik2 proton amyy

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.