Cuteness Overload .:BABY:.

 assalamualaikum and hello lads!


xmo tension-tension harini. kita layan gambar-gambar baby pula ye. cerita pasal baby, aku x sure kak Hidayu Ayumie beranak bila, tapi aku doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar. aamiin.


 
 
 
kucing ni ajar baby berjalan. hehe
 
dia jelir lidah... aww, comelnya >.<
 
 
 
 
 
post signature

Share:

32 comments

  1. aminn :)
    comel sgt smua.. hahaha gerammmmmm

    ReplyDelete
  2. pandainya kucing tu.. ingatkan dia sengaja nak cari pasal bawak ke hulu ke hilir depan baby tu.. mwahaha..

    ReplyDelete
  3. =D alololoo... banyaknye gamba baby.... kiut lak tu.. gerammm!

    ReplyDelete
  4. Awwwww, comel je. Saya suka tengok The Return of Superman sebab budak-budaknya comel sangat terutama Minguk dengan haru. *eh, tetiba je*

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula-mula saya x fahm. tadi adik tengah tengok dengan kawan2nya, og, i lah cerita dia rupanya. haha

      Delete
    2. Saya memang macam ni. Random sikit. Mohon maaf kalau tak faham. hehe

      Delete
  5. Amy, baru sempat nak intai Amy! Geram tengok kucing tu! Bukan main lagi dia pula yang mengajar baby jalan :)

    ReplyDelete
  6. Comel sangat kucing tu ajar baby berjalan!! Tak pernah tengok lagi semua gif ni! :D

    ReplyDelete
  7. comel kucing tuh tolong ajar baby jalan :D

    ReplyDelete
  8. Subhanallah! comelnyaa ! geram laa tgk. tambah2 lagi yg baby jelir lidah tu.. aww. nak gigit jaa rasa. hiiii

    ReplyDelete
  9. ada somthng tok Amy :0

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/10-pengomen-tegar-oktober.html

    ReplyDelete
  10. Stressla..Tengok pakai hp x dapat nak tengok semua

    ReplyDelete
  11. Amboiii amy selit jugak name akk kat situ....
    Ikott due 9/11 dik oiii..
    Heeee comell je... nnt nk suh kucing tu aja bby akk berjalan la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke kak? eh, dah nak dekat dah tu. hahaha.. x sabar nak tengok baby! >.<

      Delete
    2. itu laaa. scha pun tak sabar niii.

      Delete
    3. Uhhh jangann...
      Akk lagi la xsbr ni tau...
      Kalu bleh kuar la awal sikit...
      Sian kat asben kene apply cuti lame2 lak...
      Hahahahah

      Delete
    4. hahaha.. entah2 asben akak lagi suka sebab 24 jam dapat duduk dengan isteri je XP

      Delete
  12. comel nye. hehe. nak baby comel camtu gak boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je. cari lelaki yang hensem2.. XP

      Delete
  13. hihihi belom belom.. Ayu masih giat beblogging hihi.. baby ni buat la muka macam mane pun cute aje

    ReplyDelete
  14. Besaq sungguh kucing tu.
    Boleh ajar baby jalan tuu..xD

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.