Saturday, October 25, 2014

Dream Trip to Macau
11:35:00 PM

Dream Trip to Macau

64 comments:

  1. Good luck! Semua tempat ni pun saya teringin nak pergi :D

    ReplyDelete
  2. gudluck amy... kaksha pun teringin nak merantau negara orang.... yang first tu cantik sangat.... boleh bajet2 macam princess kot pastu...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih kak sha... tu lah kan, awesome sangat!! kalau sampai situ, beribu gambar nak tangkap! hahaha... macam boleh je.. >.<

      kalau gitu, kena bawa dress le.. hehe

      Delete
  3. wahh menarik jugak . parihh teringin sangat nak g dubai ^.^ -> http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/dubai-mu-tunggu-aku-datang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, saya pun teringin nak g Dubai... Dubai menarik gak kan tempat dia.. eksotik. haha

      Delete
  4. Good Luck Awak . InsyaAllah ada rezeki nanti . Heheheh

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/10/soteriophobia.html

    ReplyDelete
  5. Mak oii..selambanya leoas tangan panjat tower.
    Seriously akk takan buat benda macam ni.
    Kalu guna tangga pun tak mungkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la pasal. gerun saya tengok. agaknya dia dah biasa kot kak. hahaha

      Delete
  6. Tower ni berapa kali ganda tinggi yang KLCC nyer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah ler kak. tapi tinggi KL Tower 421m. maknanya KL tower lagi tinggi lah...

      Delete
  7. Mudah-mudahan impian Amy utk trip ni akan tercapai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH kak. aaminn. mekasih :)

      Delete
  8. good luck amy XD
    seronoknya tempat dia lawa-lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak budak! ^^,

      tu lah pasal. menarik sangat. >.<

      Delete
  9. Bestnya kalau dapat pergi sana..
    Betul gayat tengok macau tower tu, mesti mengigil kaki nak jejak atas sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.. kalau dapat g sana, uihh.... menjerit lah saya. hahaha...

      saya ni dah lah gayat. haha. entah sejak bila lah. dulu tak pula. sebba dah x biasa kot.

      Delete
    2. Samala akak pun gayat. Mau luruh jantung..

      Delete
  10. Goodluck yer ;D
    Seronok kalau terpilih untuk bercuti ke Macau! ;D
    Semoga impian menjadi kenyataan.
    Paling berkenan nak cuba sky jump & sky walk di ketinggian yang tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sis Sally :)

      tu lah.. kalau dapat bercuti ni memang best! hahaha...

      Delete
  11. goodluck amy.. smoga trcapai..
    sgt best pulek macau ni :)

    ReplyDelete
  12. Cantik gak Macau nie yer... Good luck yer Amy ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, cantik kan ^^,

      mekasih bro zumal!

      Delete
  13. All the best. Teringin nak join jugak. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you IM :)

      eh, join la! x salah pun. hehehe

      Delete
  14. semoga berjaya! ^_^

    p/s : kita pun gayat jugak.T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Fafa ^^,

      hehehe... sep sikit!

      Delete
  15. good luck....

    cheers from miera (www.mieranadhirah.com)

    ReplyDelete
  16. good luckk! mana tahu ada rezeki. Aminn

    ReplyDelete
  17. wah..bestnyer macau " gudlark mudah-mudahan ada rezeki,amin" btw nice blog , nice sharing
    jemput singgah http://syerarahim.blogspot.com/ t,q :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... mekasih aamiin :)

      in shaa ALLAH nanti saya singgah ye ^^,

      Delete
  18. wahhhbestnyee.. semoga ade rezeki sampai lah ye...

    ReplyDelete
  19. i love ur header dear btw good luck ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you... good luck to you too! ^^,

      Delete
  20. Wow menariknye...
    Smoga trcapai impian awk tu amy..
    Akk mmpu nak berangan jela

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... in shaa ALLAH aamiin :)

      angan2 pun mampu jadi kenyataan kak. mudah-mudahan satu hari nnti ^^,

      Delete
    2. Heee tp akk nk angan2 je pon..ase mcm tak.capai pon takpe..
      Ehh bleh ke cmtuu...
      Takott laaa

      Delete
  21. Great blog! All the best!
    The travel blogger,
    http://aliciaboey.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. good luck Amy.. Mana tahu ada rezeki kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH kak ros. aamiin :) mekasih!

      Delete
  23. Nanti klau dapat pergi..Cik Mimie nak ikut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada rezeki p sana, boleh je xP

      Delete
  24. dari duluu lagii teringinn nak ke macauu. sebb tempat diaa lawaa giloss. T T

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye? wah, dah memang ada dalam bucket list la ni? hehe..

      yep, tempat dia memang lawa ^^,

      Delete
  25. hihihi akak pun nak try ni nanti.. belom tarikh tutup kan.. nak collect info sikit hahah

    ReplyDelete
  26. kalau dapat pergi free kan BEST :0
    Saya nak ke Macau jugak la

    www.mrjocko.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... try lah mr Jocko. mana tahu ada rezeki ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.