Saturday, October 4, 2014

Ek Villain .:MOVIE REVIEW:.
9:26:00 PM

Ek Villain .:MOVIE REVIEW:.

32 comments:

  1. mak aihh. amy review pun akak rasa mcm nak tengok jee. adei

    ReplyDelete
  2. mesti tengok ni. jalan cite macam best! haa,..akak baru nak inform kat Amy, OUAT dah start :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... in shaa ALLAH best kak Farrah ^^,

      dah tengok!!

      Delete
  3. Hero hensem tapi tak pandai tengok cerita macam ni. Hehe

    ReplyDelete
  4. amboi..! penangan movie hindi..
    kita layan juga movie hindi tp tgk la jln cerita mcm mana,n biasanya kita sllu tgk tajuk dlu,baru buat kputusan nak tgk ka tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheheh... saya dengan hindi xley dipisahkan XP

      haha.. dulu saya memilih gak tajuk tapi lepas satu cerita ni, macam wow. sangat berbeza dengan tanggapan saya sebelum ni..

      Delete
  5. Cerita hindustan ni aku tak berapa minat, tapi kalau dah mak aku tengok terpaksa la aku layan sekali je.. kdg2 terleka juga tu tgk haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. aku faham. x semua boleh mnat... cter Hindustan ada yang banyak pasal kekeluargaan and tradisi diorang.. cerita melayu, time raya je baru tnjuk pasal raya... hmm

      Delete
  6. pergh apelah citer hindustan last akak tengok eh.. kalau yang dok ulang tayang kat tv kekadang tengok gak.. akak suke citer lelama lah..
    sekarang memang tak tau langsung cter baru baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... cerita lama lagi best.. cerita sekarang susah sikit nak tahu ^^

      Delete
    2. CT, akak suggest tengok citer ni. Berbaloi-baloi! Hahahah baru habis nonton,...

      Delete
  7. wooo..interesting..baca review pun da tertarik ank tgok cerita die,,lama xlayan hindustan..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... boleh tahan lah cerita dia ^^,

      Delete
  8. Zumal belum tertengok lagi citer nie ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha... kalau tunggu kat tv, memang berjanggut la saya..

      Delete
  9. Lama tak ikut Bollywood zaman skrg, tp mmg tahu la hero heroin Ek Villain ni antara yg popular masa kini dlm industri perfileman dkt sana, tp tak berkesempatan tgok acting diorg lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tu sebenarnya salah seorang penolong pengarah dalam cerita My Name Is Khan. dan2 director cerita Student Of The Year panggil diorang suruh act dalam filem tu.. terkejut beruk diorang.. tapi boleh tahanlah.. memang pandai berlakon..

      Delete
  10. owh ni lah movie yang Amy cakap aritu.. jahatnya laki tu Amy.. eee kalau tengok mesti geram ni.

    ReplyDelete
  11. suka ekkk citer2 camni?? kaksha kalau ada Rani Mukherji, terus terpacak depan TV... dia sweet sangat......

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. heehe... perempuan kena tengok cerita yang boleh meningkatkan adrenaline dia... saya x ingat kat mana saya baca benda tu. haha...

      nanti saya cari cerita yang ada RM ye ^^,

      Delete
  12. ishh..saje je tau...minta tgk sendiri pulak utk sending..saspen je :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. kenalah tengok sendiri baru thrill ^^,

      Delete
  13. Amy dear,
    Akak dah tengok citer ni!
    Best! Best! Best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah yeah yeah!! akak Farrah dah tengok.. suka :DDDD

      Delete
  14. alaaa.. tak sabarnya nak tengok......!!
    errr... tapi nak tgk Ashiqui 2 dulu.. *ntah bila laaa... dusshhh dusshhh..* :p

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.