Fesyen T-Shirt Muslimah .:ZALORA:

assalamualaikum and hello lads!

apa khabar semua? siapa kaki shopping kat sini? angkat tangan sikit. haha. aku adalah salah seorang yang suka shopping online.

buat masa ni, antara website yang aku selalu ushar adalah Zalora. dulu ingatkan Zalora jual pakaian yang biasa je. maksud aku, dress, blouse, and others.

rupa-rupanya ada pakaian khas untuk kaum muslimah juga. ha, barulah cool namanya. baru orang suka nak pergi tengokkan ^^,

ada baju kurung, ada jubah, ada accessories. aku prefer jubah. sebab jubah kadang-kadang tak perlu nak gosok and dia satu helai je. tak payah nak pakai seluar lagi or pakai skirt.

meh aku tunjuk sikit apa yang ada di bahagian muslim wear ni. 

kalau nak beraya sakan dengan baju dari brand ternama, Hatta Dolmat ke... boleh tengok ni.





kalau nak nampak feminine but still OMG, ha, cuba tengok gambar ni pula. T shirt Muslimah pun ada.. in shaa ALLAH masih menepati apa yang diajar oleh agama Islam kita. 


 

STUDENT maca aku? mestilah aku suka yang ni :)



baju macam ni boleh dikenakan dengan tudung yang sesuai. eh, tudung pun ada jual tau. jangan main-main.. 

HARGA dia? 

harga untuk muslimah tops tu hampir semuanya bawah RM100. memang berbaloi. aku suka design dia. kena degan gaya and personaliti aku.

AND TENGAH ADA SALES SEKARANG! up to 84% tau! aku berkenan tengok jam dia. lawanya >.< okay, tak ada kaitan.

cubalah korang pergi website Zalora Malaysia sekarang. boleh dapat RM20 OFF kot untuk next voucher.

untuk makluman lanjut, boleh ushar website ini 


post signature

Share:

17 comments

  1. Cantiknya baju...kalau body cantik, pakai apa pun nampak cantik.

    ReplyDelete
  2. Dah pernah shopping dgn zalora. arini order esok sampai! terbaek

    ReplyDelete
  3. Cantiknyeeee.
    Berpadanan dengan harga..
    Tapi, takmo lah sebab kalau beli kat KWC selalunya dapat 3 lai dah dengan RM100:)

    ReplyDelete
  4. Akak selalu kalau gi Zalora utk shopping mata je :)

    ReplyDelete
  5. Hnyya mampuunku pandamg dari jauhh hahaha. T.T

    ReplyDelete
  6. Aishhh skg ni mmpu cuci2 mate je amy...
    Kalau tak lame dah zalora mai umah...
    Heheheheh

    ReplyDelete
  7. ramai jugak promote zalora ni. ehehe. kalau akk mmg xmuatlah amy :3

    ReplyDelete
  8. amy, nak jam jugak. hehe. haritu abang saya baru belikan jam cap ice. hehe

    ReplyDelete
  9. takmau bukak zalora hahaha.. boleh jatuh bankrap.

    ReplyDelete
  10. tak pernah beli di zalora lagi setakat ni...

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.