GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS


acik watie suruh tulis alamat kalau ada sesiapa nak bagi hadiah. tapi aku macam segan je. wakakaka... orang lain bagi wish pun jadilah. ^^,

ini tarikh lahir aku : 10 Oktober 1992 :)

mai-mai join! nampak best woooo.... lambat lagi due date dia.

post signature

Share:

18 comments

  1. Ramai blogger lahir bulan 10 yer... Good luck Amy ^_^

    ReplyDelete
  2. emel details tau..nak bagi hadiah.

    ReplyDelete
  3. Wah, LIBRA rupanya. Kte geng! SR 17hb nanti. Hehe. Cant wait!

    ReplyDelete
  4. Wah, dah lama da besday Amy, Dah bookmark nanti Cik Mimie nak Join :)

    ReplyDelete
  5. best ni.. nt nk join jugak ;)

    wah ade lg 8hari ;)

    ReplyDelete
  6. wah2 bakal menambah usia beberapa hari lagi..

    ReplyDelete
  7. oohhh...tak lama dah besday dia..

    ReplyDelete
  8. Ohhhh birthday orang tu cominglah ;)

    ReplyDelete
  9. cantik nombor... happy advance birthday cyg... hihi....

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Happy birthday in advance :) nanti wish lagi. Hehe

      Delete
  11. selamat join segemn ni..sis ada tanya acik watie kalau x join leh dapat hadiah tak..dia ckp boleh je..email je detail..pemurah tul acik watie nih :-)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.