Happy Birthday Cik Mimie :)

7:45 p.m
rumah
main-main dengan Illustrator
 
assalamualaikum and hello lads!
 
ha, kalini entry khas untuk Cik/Kak Mimie kita. siapa tak kenal dengan Cik Mimie ni kan ^^,
 
so, happy birthday to you. nak tahu umur berapa, cek sendiri dekat blog beliau.
 
semoga dirahmati ALLAH selalu, 
semoga mendapat kehidupan yang baik walau dugaan datang tanpa diundang. 
semoga sentiasa dilindungi ALLAH dari sebarang anasir jahat. 
semoga sentiasa ceria dalam hidup. 
semoga dimurahkan rezeki. 
dah masuk tahun baru ni, sama-samalah kita berusaha mencari keredhaan ALLAH :)
 
 
 
post signature

Share:

24 comments

  1. geng 90 jugak cik mimie ni.. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh geng geng kito la wey
      Hehehheh

      Delete
    2. hehehe. eh, ramai lak geng 90 ni xD

      Delete
    3. ala, beza 2 tahun je, boleh geng tak? hahaha

      Delete
  2. rakan sebaya kite :)
    happy birthday CM. cantik birthday wish tu. nak jugak. hehe.

    ReplyDelete
  3. wah cntek gamba wishes ni ..
    aminnn :)

    ReplyDelete
  4. sama la kita...(eh..tetiba ngaku muda..)

    ReplyDelete
  5. Acik, jangan perasan.
    Haha..
    Kita geng 80's.
    Dah tuo..sobsss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, baru baca akak pnya komen. hahaha..

      80 tu atas 90 je kak. x tua la. hehe

      Delete
  6. Banyak betul entry khas untuk cik mimie punya besday...nanti akak pun nak jugak camni tauu

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday cik mimie. Hehe

    ReplyDelete
  8. Knape kite tak knal cik mimie eh? HAHA ok kena kenal lah kalau mcm ni. Epy tua day jugak lah cik mimie walaupun dah terlambat. Better late than never

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. alamak, x kenal erk? p la kenal.. cik Mimie pun baik orangnya ^^,

      Delete
  9. Terima kasih Amy :) Wah, terharunya Cik Mimie :) Amin..terima kasih atas doa Amy :) Love u..

    Terima kasih juga buat semua yang wish besday Cik Mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak ^^, love u too. hehee

      Delete
  10. happy belated birthday buat mimi ;)

    ReplyDelete
  11. walaupun dah wish. tetap nak wish lagi. happy besday. hehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.