Happy Birthday To Me .

 
i don't know about you, but i'm feeling 22. hahaha... 

alhamdulillah, dapat rezeki menang 1st GA by Cantik Sihat Semulajadi :)
 
post signature

Share:

42 comments

  1. Birthday Amy ke rini?
    Happy birthday dear.
    Semoga diberi kebahagiaan di dunia & akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, birthday saya. hehe..

      thank you kak Shikin ^^,

      Delete
  2. Happy birthday Amy :) Semoga terus sukses dan bahagia dalam hidup ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Mimie ^^ orang paling banyak wish saya. hehe

      Delete
  3. sebaya kita rupanya..cuma kita muda bulan dr amy.hahaha.. Sannah helwah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, sebaya erk? hai kawan. hehe... thank you ^^,

      Delete
  4. Hepi besday...semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan dan diberkati Allah swt.

    ReplyDelete
  5. Happy 22nd Birthday! Tunggu birthday SR 17th October ni. Hehe

    ReplyDelete
  6. waaaa happy birthday!!! google ingat kat amylah..

    ReplyDelete
  7. happy birthday dear, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan juga akhirat... In Shaa Allah, Amin...

    ReplyDelete
  8. happy birthday dear
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/10/dimana-janji-manismu.html

    ReplyDelete
  9. happy birthday Amy!
    semoga diberi kesihatan yg baek, dimurahkan rezeki, dipanjang umo dan diberikan jodoh yg beriman.

    #tahniah. rezeki birthday amy la ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Nadyya! ^^,

      aamiin. in shaa ALLAH.

      Delete
  10. happy birthday and congratulations! :)

    ReplyDelete
  11. HAPPY BIRTHDAY.. :) dan tahniah menang giveaway..

    ReplyDelete
  12. hepi besday dik!!
    Wah... menang GA yea, tahniah :))

    ReplyDelete
  13. Selamat menyambut ulang tahun kelahiran, Amy!
    Semoga dengan bertambahnya usia, akan lebih menyayangi dan disayangi Allah, beroleh rezeki yang melimpah ruah, ketenangan, keceriaan, kebahagiaan dalam hidup yang penuh barakah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Farrah ^^,

      aamiin, in shaa ALLAH :) doakan jodoh saya juga XP

      Delete
  14. haaaih muda lagi ni baru 22 huuuuhuuu.. tuanya daku terasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ala, akak beza umur dengan saya berapa je xP

      Delete
  15. Happy belated birthday and congrats amy :)
    Suka lagu 22.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. thank you kak!

      lagu itu je yang mampu saya fikir. hehe

      Delete
  16. Amy dah dewasa :) hihihi.. Happy belated birthday to you !

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. ^^, thank you kak Ros!

      Delete
  17. Selamat HAri Lahir Amy...sorry akak bau nk wish..semoga succes dalam pelajaran dan dan sihat sentiasa aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak JM! takpe, aamiin :)

      Delete
  18. happy birthday sayanggggg. *hugs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih kak Scha sayang :DD *hugging too*

      Delete
  19. Hohoh birthday nyanyi lagu taylor swift sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. actually, aku x mnat dia. tapi lagu dia je ada cakap pasal 22.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.