Kak Ros Datang Menyerang

10:51 p.m
apartment
esok balik rumah!

assalamualaikum and hello lads!

ha, asyik tengok blog orang lain dibom je bak kata blogger-blogger yang aku kenal. kalini kak Ros pula datang menyerang blog aku. sampai naik terus ke Top Peliks aku. hehehe.


banyak lagi komen. tapi ni contoh je. heh
 
mekasih kak Ros. lama kak Ros menyepi. sabar je tunggu bila kak Ros nak aktif balik. sekali, haa... 
okay tu je nak cerita. tengah buat text effect untuk peliks yang lain pula ^^,

p/s : kak ros sakit, tolong doakan kesihatan kak ros sekali ye. terima kasih.
adios~
 
 
 
 
post signature

Share:

44 comments

  1. Hehe..best la..dasyat la Kak ros tu..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ramai juga blogger dahsyat macam ni.. tapi dahsyat yang baiklah kan. hehe

      Delete
  2. ahahaha..main bersaing plak kan skrg nie..
    musim kot :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.. kalau saya buat macam ni, mau cramp tangan. erk..

      Delete
  3. get well soon kak ros :) hihihi kaksha rasa nak pasang perisai je kalau asyik kena bom ni..... tak menang tangan woooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... tu lah.. tapi komen macam xyah pakai perisai... saya rela di'bom' di blog... XP

      Delete
  4. Hahahahah musim bom mengebom skg ni ye dak amy??
    Heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak Ayu. haahaha.. syok je tengok.

      Delete
  5. Replies
    1. Terase mcm nk bom amy je rini...
      Smbil2 nk cr idea update entry nie...

      Delete
  6. Dah banyak kali terbaca yang bloggers sekarang ni asyik dibom sahaja. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu yang sampai naik jadi entri.. excited! >.<

      Delete
  7. Kebabommmmm! Oh, Ros tak sihat rupanya. Nak gi jengah blog dia lah jap lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhhhhhhhhh!! haahaha.. tu lah, sian kak Ros :\

      Delete
  8. semoga kak ros sihat...insya Allah...berlubang-lubang macam ni kena tembak...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin :)

      hahhaa.. ni tengah tutup2 lubang blog balik XP

      Delete
  9. kak ros memang rajin komen..hehe

    ReplyDelete
  10. lorrr.. semoga kak ros cpt sembuh :)

    ReplyDelete
  11. walaupun tak kenal, semoga kak ros dikurniakan kesihatan yang baik. amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. cuba-cubalah kenal dengan kak Ros ^^,

      aamiin :)

      Delete
  12. Semoga Kak Ros cepat sembuh..Cik Mimie pun selalu kna boomm...hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin :)

      ha, kan! rasa terkejut ada. rasa happy pun ada. hehe

      Delete
  13. Wahh. Sudah dibom. Moga Kak Ros cepat sihat ;)

    ReplyDelete
  14. haha haritu nak bom blog ni, lepas tu boleh hangit belimbing buluh ats api, terbantut nak dtg mnyerang balek,

    ReplyDelete
  15. syakillah untuk kak ros. woow banyaknya beliau komenn. :o

    ReplyDelete
  16. patot la lama x nampak kak ros. moga kak ros sihat kembali. nak serang amy gak r. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.. sian kak ros. hahaha.. adeh, kena serang lagi. >.<

      Delete
  17. trend da skarang ni komen pukal komen bom bom hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... tu lah pasal. seronok lak tengok. ^^,

      Delete
  18. Betul tu, CT.
    Jimat masa.
    Boleh BW banyak2 sekaligus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe... yep, memang jimat masa sangat ^^,

      eh, kul 3? akak x tidur awatnya?

      Delete
  19. Nanti akak singgah lagi ye.
    X sempat lagi.
    Ni terbangun malam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay xpe kak ^^, take your time. hehe

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.