Liebster Award #13 - Abang Arz Moha

 
 saya ditag oleh abang Arz Moha. dah lama x buat. haha.. thank you tag saya ^^,



1. Apa yang membuatkan anda 'update' entry terbaru?

.: Blogger lain. Kalau diorang tak baca and tak komen, aku pun menyepi je lah.


2. Apakah Filem (movie) yang paling anda minati?

.: Banyak! serious. so far, Kabhi Khushie Kabhie Gham dengan Kal Ho Naa Ho

 

3. Bila waktu yang paling anda suka berblogging (pagi, petang , malam)?

.: Bila-bila pun boleh. Asal ada masa and semua kerja rumah dah settle.


4. Apakah tujuan jangka panjang anda berblogging?

.: Nak dapat ramai kawan. Tak nak famous tapi nak dikenali. wakakak.


5. Apa yang anda buat bila tidak ada idea untuk update entry terbaru?

.: Habiskan e-novel aku. buat masa ni, ada yang berminat nak baca cerita aku, so, kalau ada rezeki.





6. Apakah blog saya cepat untuk loading?

.: Blog abang Arz ke? hmm, bahagian entri cepat load dia. cuma sidebar lambat sikit.


7. Bila dalam kesukaran siapa yang paling anda ingat ketika itu ?

.: Allah. Of course. Adalah tu masalah aku dah create sampai aku lupa Allah.


8. Apakah anda pernah menghargai mereka dengan buat entry mengenai mereka? Jika ada sertakan link

.: Rasanya ada. tapi adeh, nak cari balik tu...


9. Apakah status anda? (pelajar, bekerja)?

.: Single. hahaha. Daughter, Granddaughter, Eldest sister, Student, Friend.


10. Adakah anda menyimpan gambar ketika kecil?

.: Ada ^^, dulu comel, sekarang dah tak.. ahahaha.





11. Apakah pengalaman paling teruk yang pernah anda hadapi masa kanak-kanak?

.: Honestly, dah tak ingat. aku jenis malas nak ingat kisah lama. kalau adik tiba-tiba cerita je, baru teringat. hmm..
 
 
 
 
post signature

Share:

28 comments

  1. alolo comelnyaaa die .. :)
    alaa nape xbt soalan.. nk kene ditag lagik..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. alamak, malas pula nak buat soklan. xtahu lak Nadyya nak.. nanti kita buat erk. ^^,

      Delete
  2. comelnya.. yang kkkg tu pun fav cik fafa jugak. tengok banyak kali pun tak jemu. lagu pun best, rasa macam nak join berjoget skali. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, sep sikit! hahaha... betul. bila part sedih tu, rasa nak nangis gila-gila. waaaa...

      Delete
  3. Amy..!! muka tak banyak brubah..!! akak kecik dulu muka lain hahaha. skarang muka lain. btw gud luck Amy siapkan e-novel. akak nak bace bila da siap sebab akak x berapa minat nak kena tunggu and tunggu. Amy famous laa.. sebut Amy J semua kenal ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak CT!!! hahaha.. ye ke? muka saya, saya x perasan sangatlah. adoi...

      thank you kak. ^^, NHUD dah siap lama.. tapi saya terpaksa draft kan dulu...

      Delete
  4. Wow baru agakkenal mengenali kan?

    kanak-kanak semua comel kan? siap dengan rumah kecik yang comel....kenangan tu

    Bila ada masalah ingat Allah dan juga masa senang

    hmmm feedback yang baik...ada cadangan untuk cepatkan sidebar?? please

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. hehehe... kanak-kanak memang comel... rumah tu arwah abah yang buat.. anything yang involce dengan ukiran kayu, arwah abah memang suka :)

      alamak, saya x sure la... sidebar bahagian atas dah okay. laju. tapi start sepanjang zaman pnya widget tu slow. internet saya je kot masalahnya..

      Delete
  5. atototo. comelnyaaa budakk niii. hehe

    ReplyDelete
  6. Kalau macam ni kena sentiasa comment lah blog kau ni, untuk update entry baru haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. betul. selalulah komen. wakakakaka...

      Delete
  7. Wah, comelnye dia..geram tengok..alolololor :D

    Eh, movie tu pun Cik Mimie suka..dah tengok byk kali pun stil nangis lagi ..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....

      yep, selalu nangis tengok cerita dia. banyak nilai kekeluargaan..

      Delete
  8. Hehe... Peminat citer Hindi yer Amy. Cute la gambar masa kecil tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. peminat hindi. hehee.. mekasih ^^,

      Delete
  9. Eh sama je muka time kecik dgn dah besar. Hehe. Tak nak femes tapi dikenali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sama erk? kat mana entah samanya.. saya x nampak. hee

      Delete
  10. Ok gamboo tu mmg leh bt akk trsenyum
    Alololooo omellnye dik amy oiii..
    Tak berubah pon

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.