Tuesday, October 14, 2014

Liebster Award #13 - Abang Arz Moha
1:15:00 PM

Liebster Award #13 - Abang Arz Moha

28 comments:

  1. alolo comelnyaaa die .. :)
    alaa nape xbt soalan.. nk kene ditag lagik..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. alamak, malas pula nak buat soklan. xtahu lak Nadyya nak.. nanti kita buat erk. ^^,

      Delete
  2. comelnya.. yang kkkg tu pun fav cik fafa jugak. tengok banyak kali pun tak jemu. lagu pun best, rasa macam nak join berjoget skali. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, sep sikit! hahaha... betul. bila part sedih tu, rasa nak nangis gila-gila. waaaa...

      Delete
  3. Amy..!! muka tak banyak brubah..!! akak kecik dulu muka lain hahaha. skarang muka lain. btw gud luck Amy siapkan e-novel. akak nak bace bila da siap sebab akak x berapa minat nak kena tunggu and tunggu. Amy famous laa.. sebut Amy J semua kenal ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak CT!!! hahaha.. ye ke? muka saya, saya x perasan sangatlah. adoi...

      thank you kak. ^^, NHUD dah siap lama.. tapi saya terpaksa draft kan dulu...

      Delete
  4. Wow baru agakkenal mengenali kan?

    kanak-kanak semua comel kan? siap dengan rumah kecik yang comel....kenangan tu

    Bila ada masalah ingat Allah dan juga masa senang

    hmmm feedback yang baik...ada cadangan untuk cepatkan sidebar?? please

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. hehehe... kanak-kanak memang comel... rumah tu arwah abah yang buat.. anything yang involce dengan ukiran kayu, arwah abah memang suka :)

      alamak, saya x sure la... sidebar bahagian atas dah okay. laju. tapi start sepanjang zaman pnya widget tu slow. internet saya je kot masalahnya..

      Delete
  5. atototo. comelnyaaa budakk niii. hehe

    ReplyDelete
  6. Kalau macam ni kena sentiasa comment lah blog kau ni, untuk update entry baru haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. betul. selalulah komen. wakakakaka...

      Delete
  7. Wah, comelnye dia..geram tengok..alolololor :D

    Eh, movie tu pun Cik Mimie suka..dah tengok byk kali pun stil nangis lagi ..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....

      yep, selalu nangis tengok cerita dia. banyak nilai kekeluargaan..

      Delete
  8. Hehe... Peminat citer Hindi yer Amy. Cute la gambar masa kecil tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. peminat hindi. hehee.. mekasih ^^,

      Delete
  9. Eh sama je muka time kecik dgn dah besar. Hehe. Tak nak femes tapi dikenali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sama erk? kat mana entah samanya.. saya x nampak. hee

      Delete
  10. Ok gamboo tu mmg leh bt akk trsenyum
    Alololooo omellnye dik amy oiii..
    Tak berubah pon

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.