Menang Hadiah dari Blog Cantik Sihat Semulajadi

10:31 a.m
rumah
menyanyi.......
 
assalamualaikum and hello lads!
 
masa birthday aku haritu, 10 Oktober, kebetulan GA Cantik Sihat Semulajadi dah pun tamat segmen dia. and masa umumkan pemenang, aku pun tengoklah. 

wahhhhh.. rezeki hari jadi aku. x sangka sangat! menang tempat pertama pula tu. hahaha.. tak pernah aku menang dapat tempat pertama. alhamdulillah. :)

so, ini yang aku dapat. 



produk Shaklee yang bernilai hampir RM150. pergh. mahal tu. takut pula nak makan. hahaha.. 

apa kebaikan produk Shaklee ni? ha, tu pergi blog orang-orang yang lebih berpengalaman. aku tak tahu apa-apa. ramai je akak-akak blogger yang merupakan ajen Shaklee. cari je.

so, thank you so much kak Umi Nazrah for this gift!
 
 
 
 
post signature

Share:

20 comments

  1. tahniah. tak pernah jugak try shaklee ni. hehe

    klik proton amy :)

    ReplyDelete
  2. tahniah3..makan tau produk shaklee tu..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah amy!moga lebih cantik dan sihat pas ni...hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah awak..bestnya dapat produk shaklee..

    ReplyDelete
  5. tahniah amy. jgn lupa mkn. bagus produk ni :)

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt hadiah tempat pertama..tahniah..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah.. maaf lmbt singgah sbb waktu berbw agak tak menentu kebelakangan ni. Semoga Amy terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah.. best masuk segmen and menang.

    ReplyDelete
  9. tanhiah...rezeki BD tu.. shaklee produk2 nya ramai yg kata bagus .. so makan la..ehehe

    ReplyDelete
  10. Uiiii dapat set kurus tuu..haaaa...

    Meh singgah http://nadirahbtmohamad.blogspot.com untuk maklumat lanjut mengenai produk Shaklee...

    Haha...promote pulak kat sini.. sorry Amy.. :p

    ReplyDelete
  11. Rezeki sangat-sangat ni, Amy.
    Bertuah amy menang.
    Tahniah ye:)

    ReplyDelete
  12. Ooo makan ke?? Kalau akk dpt xtau bile leh abis.. sbb mmg xpandai nk makn suppliment2 cmni

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.