My Top Peliks September

 

assalamualaikum and hello lads!


alhamdulillah. even bulan 9 aku sangat busy nak update entry pun, blogger-blogger dekat atas ni setia kunjung ke blog aku. tak lupa juga yang lain. even nama korang tak ada, aku tahu korang pun sanggup luangkan masa singgah ke 'rumah' aku.. terharu. sobs. 

so, inilah dia top PELIKS aku untuk bulan September. 

- Kak Budak. hee... pelik lak sebut macam ni.

terima kasih banyak-banyak ye.. :)

diorang tak makan orang tau unless korang buat jahat. well, siapa suka orang yang jahat. haha... 

tu je, tengah sibuk nak update entry pasal PD ni. 

adios~
post signature

Share:

34 comments

  1. Salam singgah sini..wahh..tahniah kepada semuanya..g

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua yang telah tersenarai...

    ReplyDelete
  3. Yeeaayhh!! tersenarai :) Ur most welkam Amy :) Thank sudi singgah blog Cik Mimie juga..

    ReplyDelete
  4. haha akak tak tersenarai sebab sibuk jugak... haha.. semua blog nama KM dah drop dari top komenter tau... sedih kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak KM. bulan oktober ada ^^,

      Delete
  5. Wahh...ros no 1 tu...

    Sedih nama akak x tersenarai...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama-nama kat atas tu wajib ada. haha..

      xpe kak. banyak masa lagi. in shaa ALLAH :)

      Delete
  6. Ramainyer yg jadi top komenter Amy... akak nie busy bw je tp tgn malas nak komen huhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... rajin2 kan komen kak. nnti nama akak boleh femes XP

      Delete
  7. No 10 datang melapor diri. Pelik nak panggil kakak budak? Ofkos la dah blog pelik. Haha. Gurau je. Nak panggil budak je pon xpe. Takde hal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... macam panggil kakak kepada seseorang yang kita x tahu nama dia. XP

      saya ada prinsip sendiri. saya x suka panggil nama saje kalau orang tu lagi tua or muda dari saya. sorry. heee

      Delete
  8. eh eh nama Kak Ros ada. (saje buat terkejut) hahhaha,. thanx Amy :) Amy pun selalu datang rumah kak ros, main-main, lepak-lepak kan :) hihihihi . tq so much. semoga hubungan kita di antara semua blogger bertambah erat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... buat2 terkejut lak XP

      sama-sama. in shaa ALLAH kak :)

      Delete
  9. oh, diriku ini makin lama makin tercicir dari carta...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. takpe kak. nama akak sentiasa tersemat di dalam blog ni. cewah XP

      Delete
  10. Replies
    1. hehe. takpe. bulan kelahiran saya ada ni XP

      Delete
  11. Replies
    1. hehehe... akak kompem top 3 punya XD

      Delete
  12. Tahniah Semua yang tersenarai... hikhik

    ReplyDelete
  13. eh..ehh..siis JM termasuk dalam list lah..terima kasih Amy kerana menghargai kehadian kami..seperti sis mention sebelum ni x leh nk datang hari2..sorry tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. of koslah ada kak xP

      no biggie sis. masing-masing ada kerja sendiri kan ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.