O10DC BY SITI YANG MENAIP .:ARTISTS:.

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/10/october-10-days-challenge-by-siti-yang.html 
assalamualaikum and hello lads!
masuk hari keempat sudah! aku semakin bersemangat nak buat challenge. haha. kalini pasal retisss.. artis Melayu x banyak sangat aku minat. tapi kalau aku list dalam ni, maksudnya memang aku minat sungguh lah tu lakonan/nyanyian dia.
1.  Jennifer Lawrence

.: dia sangat-sangat pandai berlakon! and dia tak kisah orang nak fikir apa pasal dia. dia terima diri dia seadanya.

credit to www.celebuzz.com

2. Zac Efron

.: dia nampak macam tak matang. tapi since aku layan Charli St Cloud, eh, nampak handsome pula mamat ni. haha... since then, aku suka gila dengan dia.

3. Shailene Woodley

.: She's incredible too. dia pandai bawa watak. and aku suka suara dia.. 

4. Bruce Willis
.: salah seorang lelaki botak yang aku suka adalah dia. and dia pun pandai berlakon. aku tak tahu kenapa aku boleh ada celebrity crush dekat dia. don't ask me. haha

credit to www.phootoscelebrities.com
5. Katherine Heigl
6. Grant Gustin 
.: cerita terbaru The Flash. awesome!!

credit to twitter.com
7. Hugh Jackman

credit to drum.co.za
8. Nur Fathia
9. Siti Nurhaliza
10. Zul Ariffin
 
 
 
post signature

Share:

31 comments

  1. Uyoooo minat artis antrbgsa..
    Kite name dorang pon xtau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... saya banyak mnat antarabangsa...

      xpe, pelakon melayu pun ada yang mantap ^^,

      Delete
    2. Tak minat sgt retis2 nie...
      Tak ikoti pom perkmbngan2 dorg nie...
      Heehhee tau kalau ade gosip2 panas jeee

      Delete
  2. bruce willis pun kaksha like and luv ok (mati tuan macho bace kang)... hahaha selain tu gila kat jonydepp... mihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... ala, kita minat saje2 je kak. bukan sampai nak kawen dengan dia kan.. harap2 tuan macho kaksha memahami. hahaha..

      JD pun mantap gak ^^,

      Delete
  3. Bruce Willis mmg best.. Retis khir khalid minat tak huhu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, saya suka dia!! :D haha.. retis KK? boleh tahan la. tapi x ley lebih-lebih. nanti mem besar abang KK marah. haha.. *gurau2*

      Delete
  4. Akak suka tgk citer2 Bruce Willis gak :)

    ReplyDelete
  5. oh..minat zac efron rupanya..heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... dia tu boleh tahan gak. XD

      Delete
  6. grant gustin tu yang dalam Glee tu ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. tapi saya x layan glee. bila google nama dia, baru tahu... oo..

      Delete
  7. Dalam senarai ni..1 je artis yang Cik Mimie minat jugak..Dato Siti Nurhaliza..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Dato CT kan memang mantap. siapa x mnat dia kan ^^,

      Delete
  8. 3 yang terakhir baru orang Melayu yer ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... saya x layan sangat cerita Melayu. so, xtahu perkembangan semasa..

      Delete
  9. hahahaha. sama lahhh. melayu sikit2 je minat. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. kan... sorry pelakon melayu

      Delete
  10. Suka Hugh Jackman jua. Ahaks :D

    ReplyDelete
  11. minat jugak jennifer lawrence. ^_^

    ReplyDelete
  12. Minat bruce willis. Filem armageddon tu berulang kali tengok sebab dia jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka dia.... satu-satunya lelaki tua yang saya suka. haha

      Delete
  13. Zac efron hensem nau ;)
    9 8 10 tu laju sangat. Xde gambo. Hehe. Kite x minat siti nurhaliza. Zul Ariffin kite suka sebab dia lakon menjadi XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. dia sangat the gorgeous!! :D

      sebab orang malaysia kompem kenal pnya. so, malas nak letak gambar XP

      Delete
  14. 8,9,10 je yang kenal.
    Suka no.9 sebab makin cantik lepas bertudung.
    Lagipun beliau sangat sopan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. yep, dia je antara artis dari dulu sampai sekarang x seksi meksi..

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.