O10DC BY SITI YANG MENAIP .:SOMETHING BOUT ME:.

assalamualaikum and hello lads!
http://2.bp.blogspot.com/-muQtoysV8Zc/VEc8JNmw3zI/AAAAAAAAYj4/cBJnaSXeTMk/s400/fsdfsdf.jpg

ha, alhamdulillah. akhirnya dah tiba ke challenge terakhir. weeee~

aku rasa benda pasal aku ni, ramai yang dah tahu. ceh, bajet orang ingat je. hahaha. so aku listkan sahajalah 10 perkara random pasal aku ye.
meh, siapa sedih? aku bagi support. heee
jaga-jaga
  
yes, aku sangat susah nak puji orang. so, kalau aku puji, hargailah okay.
 
betul. aku may end up unfriend korang dari facebook. sebab korang dah tak tegur aku.
hahahaha... libra tak pandai buat keputusan -.-
 
:D
betul. boros and me -.- but i'm trying not to spend all at once
  
wakakaka. jangan marah aku melulu ye. aku simpan je, nanti sampai masa. kau tengok.
alhamdulillah. berjaya. yeah! :D
 
post signature

Share:

40 comments

  1. Yeah..tahniah Amy dah berjaya habiskan cabaran..oh, rupanya bintang Libra..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee. mekasih sis! ^^,

      yep, saya Libra. heee

      Delete
  2. ahaha..libra memang kaki menari ya.. sesuai sangat la tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha.... nak buat macam mana XP

      Delete
  3. Replies
    1. yep, saya Libra ^^, bro zumal zodiac apa? hehe

      Delete
  4. Replies
    1. oh, Gemini? okay lah tu.. orang kata Libra dengan Gemini boleh buat geng. heeee

      Delete
  5. wah mcm kejap je..haha yeh yeh.. nt join jugek..
    kite bintang taurus..heee

    kite banyak persamaan lagi yg boros tu.. alahaii -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.. ada pape challenge lagi tak? nak join ni. hahahahaha...

      oh, taurus. nanti nak cek lah orang taurus ni macam mana XP

      hahaha. boros tu xley nak elak. adeh

      Delete
  6. Saya bukan Libra tapi boros juga. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... perempuan dengan duit, susah sikit XP

      Delete
    2. Betul-betul. Setuju sangat

      Delete
  7. 508.. tgk org terdekat la, setuju sangat.. haish.
    hehe

    ReplyDelete
  8. Libra boleh jadi geng baik dgn Sagittarius.. saya sagittarius.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, ye ke? hahahahaha... terbaik! ^^,

      Delete
  9. Libra ni mmg gitu yer? hehe. mmg ada ciri2 tu kat amyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... entah, macam banyak lak sama XD so, ye lah kot. hee

      Delete
  10. Siap cabaran ni. Well suit lah org kata Libra dgn org yg buay entry ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... ye ke? hahaha.. betul la tu agaknya XD

      Delete
  11. wahhh berjaya habis ehh, kite tak join pun sbb takot tak istiqamah, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. saya pun dulu x istiqamah. adoi. tapi kalini berjaya habiskan ^^,

      Delete
    2. dulu penah buat.. tp day 5 dah stop, hahaha kejam tak..
      Tak boleh lah.. sbb tu entry tah pape je yg selalu kite up kan, haha
      Taknak terikat punye pasal

      Delete
    3. la ye ke? hahaha.. samalah kita dulu. adoi, tapi tu sebab final exam. mmg xley kacau la..

      Delete
  12. memang ramai orang Libra karekter macam ni..akak aries, tapi selalu 'sangkut' dengan lelaki libra, tau sangat perangai diorang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, ye ke? hahahaha... bagus la tu.. maknanya akak Sal dah kenal saya la ni? XP

      Delete
  13. Tahniah, Amy! Berjaya sudahkan cabaran CT ni. Tang boros tu,...samalah!

    ReplyDelete
  14. Tahniah..
    Selesai dah cabran adik libra kite ni..
    Akk aries heheheh

    ReplyDelete
  15. bestnya segmen ni. Kak Ros tak dapat nk join. ada kekangan sikit bulan ni. huhu. semua terbatas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak.. in shaa ALLAH rezeki ada di mana-mana :)

      Delete
  16. yang 545 tu kita sama. unpredictable when it comes to decision making. -_-

    ReplyDelete
  17. Akhirnya Tamat dah cabaran Amy :) Sama bulan tapi tak sama horoskop..Cik Mimie scorpio :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah berjaya selesaikan cabaran ni. Persamaan kita adalah boros. Tak boleh pegang duit banyak, mula la nak beli merapu.

    ReplyDelete
  19. wahh tanhniah dah tamat. tepuk tangan sikit.bhhehe

    ReplyDelete
  20. part dance tu. ehem2. tau dah. hehe.
    moga amy sentiasa berjimat. lawan balik dengan libra. hehe
    tahniah dah tamat XD

    ReplyDelete
  21. yeaaay yeaaaay tahniah tahniah.. akhirnya siap jugak yahuuu. boros tu rasanya sama hahaha.. obses horoskop ke :P akak bace gak hahaha kekadang just to hev fun.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.