Sunday, October 19, 2014

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:YOUTUBERS:.
10:09:00 AM

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:YOUTUBERS:.

35 comments:

  1. no.4 ja kekadang kita rajin nak tgk.. hehehe..sbb berguna..

    ReplyDelete
  2. semua xpna layan..kehkeh
    xminat sgt bukak youtube.. sbb line rumah ni laju mcm siput -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... susah gak kalau kat umah line slow kan.. saya x suka macam tu...

      Delete
  3. DC yang ni memang Acik tak mampu dah penuhkan sebab jarang youtube..TV pun jarang-jarang sangat tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak... akak pun dah wat untuk anak-anak akak pnya kan ^^,

      Delete
  4. wah..dah buat cabaran ke-3..hebat awak..^_^

    ReplyDelete
  5. wow Amy..!! sangat pantas..!!!! very the terbaik.. hahaha okay channel utube kita matlutfi aje sama :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe xP

      alamak, satu je sama? adeh.

      Delete
  6. Sama no. 1. Akak suka tgk show Ellen.

    Amy, where's the prowling wolf?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. ellen memang the best!

      saya bosan menghadap wolf tu. so, tukar angin sat. hee

      Delete
  7. Zumal kurang familiar dengan YouTube nie kecuali MatLuthfi jew ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. matluthfi pun dah okay ^^,

      Delete
  8. Replies
    1. alamak, ye ke? xpelah.. hee

      Delete
    2. Iye...
      Akk baru tau ade channel2 kt youtube..
      Nampak tak jakun kt situ..
      Hahahaha

      Delete
  9. sumpah kaksha tak tahu apa2 pasal youtuber diatas... perghhh ketinggalan dah kaksha ni.... sangat2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak.. diorang ni semua dah lama, tapi saya tahun lepas pun baru tahu. hee

      Delete
  10. Dah lama juga saya tak mengikuti artis2 youtube ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe. tapi abang Khir xley join la challenge ni. adeh

      Delete
  11. Replies
    1. hahaha.... okay la tu kalau matluthfi kan ^^,

      Delete
  12. Cik Mimie lyn Matluthfi jer..lain tak layh pun T_T

    ReplyDelete
  13. fuyooo, layan ricky and connor ke? akk banyak layan youtubers perempuan. lelaki kebanyakkannya gayyyy. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. hehehe.. connor sangat hensem. cewah. haha. youtubers pempuan saya x layan sangat. haha.. yep, napelah jadi gay -.-

      Delete
  14. matluthfi ja yang kenal pun. haha ^_^

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. hehehe.. matluthfi je pun xpe kak ^^,

      Delete
  16. Kite lambat baca entry Amy yang ni. Kira ada jugak la sama kan taste kita. Haha. Kurt, matluthfi, boyce avenue. Alahai kalau lah boyce avenue dtg malaysia, Amy payung lah kite sekali ye. Hensem nau mereka XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe kak ^^, tu lah pasal. boleh-boleh. tapi kalau BA dah lalu depan mata, takut payung pun hilang. excited sangat. hahahahaha XD

      Delete
  17. Hehe..akak bukan kenal sangat bintang overseas ni. Yang local pun ramai x.kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheehe.. xpe kak. ^^, x penting sangat pun.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.