Oi Polis, Kau Dah Kenapa?!


ini bukan berlaku di Malaysia. harap maklum.
post signature

Share:

44 comments

  1. Hahaha..apa la..kena main2 je dgn penjenayah..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. xtau lah diorang ni.. adoi.. main GTA kot..

      Delete
  2. itu ntah bila nak tangkap penjenayah nye tu. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. adoi.. aku pun xtau lah weyh

      Delete
  3. tengah shooting ka apa ni? macam main2 ja polis tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sure la.. boleh tengok dekat link yang saya bagi kat Farah tu ^^,

      Delete
  4. saje nak abeskan minyak tuu.. maklomlaa da kaya sangat kann :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... ye la kot. kalau kat msia harapnya xdelah macam tu. XD

      Delete
  5. main kejar2 tu..rindu zaman budak2 dulu. hik3

    ReplyDelete
  6. Dorang main polis entri tu... Dulu masa bebudak tak leh drive lagi. Sekarang dah jadi polis betul2 baru boleh main yang real ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ye la tu agaknya.. adoi, time ni pun boleh main. >.<

      Delete
  7. Hehe. Persembahan atas jalan ke apa ni.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hahahhaa.... tu lah pasal.. agaknya kalau dia buat arah yang bertentangan, takut lari lak penjenayah tu agaknya. lols~

      Delete
  9. haha.. dua2 mengong.. mabuk todi ke hape.. mwahaha..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. ye lah agaknya tu.. duk pusing-pusing. hahahaha

      Delete
  11. hahhahaa kat Malaysia maybe one day....
    semoga Malaysia aman....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahahaha.. kalau jadi kat Malaysia, mau sebulan orang menganjing...

      adoi..aamiin :)

      Delete
  12. Eh, eh...main-main plak diaorang ni.

    ReplyDelete
  13. tension ni.. jenayah makin berleluasa, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah... agaknya la. tu yang gila sekejap tu. adoi XD

      Delete
  14. Lorr..kenapa berpusing2 sih?
    Udah vertigo gue ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... xtau lah kak. saje kot bagi penjenayah tu takut. hahahaha

      Delete
  15. Replies
    1. hahaha.. belum lagi jadi penjenayah tu. lol XD

      Delete
  16. hahahhaha. style habis la pooliss ni lols

    ReplyDelete
  17. Mane police and thief la nie....
    Hahahahah maen2 kat jalan plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nak cari attention kot >.<

      Delete
  18. haha. saja buat formasi ke apa?
    pandai main dorang ni

    ReplyDelete
  19. bhahaha diorang nak berhibur sekali sekala :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ye lah tu. bosan kan asyik serius2. hahaha

      Delete
  20. aishhh berpusing pusing pulak depa...

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.