Permulaan Baru .:FINAL YEAR:.

1:58 p.m
rumah
kemas barang
 
assalamualaikum and hello lads!
 
credit to ginandmilkthings.wordpress.com
 
have i done something wrong? 
 
okay, tak sangka dah masuk final year pun aku ni... rasa macam baru foundation je. wakaka. nope, aku tak pernah merasa macam tu. sebab aku senang lupa apa yang dah terjadi. aku cuma terasa masa sangat cepat berlalu.
 
bila dah final year ni, kena struggle gila-gila. adoi. tak boleh online banyak. *macam tak boleh nak buat je*. kena buat thesis. final year project pun tak ada idea lagi. 
 
esok dah masuk sem baru. tapi esok tak ada kelas. so, ada masa terluang, aku nak spend masa dekat blog habis-habisan! 
 
aku nak blogwalking ke 'rumah' blogger lain. nak follow blogger baru and tinggalkan komen banyak-banyak. tak tahulah mampu ke tak.. harap-harapnya boleh la kan.
 
okay tu je nak mengarut. 
 
adios~
 
 
 
 
post signature

Share:

49 comments

  1. Selamat menempuh final year..jangan nakal2 tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sis Wana ^^, hehe.. xde lah, saya budak baik xP

      Delete
  2. all the best for ur final year.. it gonna be a little bit hard, hehe. InsyaAllah, everything gonna be alrite.. :D

    ReplyDelete
  3. saya baru foundation,adehh,hahaha
    all the best fighting! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke?? heheh.. all the best Nini ^^,

      Delete
  4. amy, kenapa kite pun rasa macam amy cuti kejap sangat? cuti la lagi. hehe.
    papepun selamat menempuh tahun akhir dengan penuh kecekalan XD
    all the best Amy :)
    rasa macam baru semalam baca trip amy g reunion kat PD tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... uniten memang cuti kejap je kak xP

      thank you kak ^^, eh, akak ingat? terharunya. sobs

      Delete
  5. Good luck and all the best =)

    http://seronoknyermelukis.blogsot.com

    ReplyDelete
  6. all the best amy! kena korban sikit la untuk masa depan...final year memang crucial

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tu la pasal.... thank you kak Sal ^^,

      Delete
  7. kejapnya ct? -.-'
    apa apa pon goodluck tuk sem baru. buat yg terbaik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe...

      thank you Nadyya ^^,

      Delete
  8. Huhu samalah.. takut tak tersinggah blog org lain bila dh start belajar.. nak kata busy study tak juga haha
    Bittaufiq wannajah for the final year~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.... xpe, ada masa singgahlah blog tu... ^^,

      thank you Ibnu Ramli. :)

      Delete
  9. Gud luck amy...
    Selamat menempuh final year

    ReplyDelete
  10. selamat memperjuangkan niat tu amy !!! hahahaha kaksha asyik spoil je niat nak jalan2 blog tu.... haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Sha!! hahaha, kadang2 x terbuat gak blogwalking ni. adeh

      Delete
  11. Semoga segalanya berjln lancar... All the best Amy.. :)

    ReplyDelete
  12. Samalah macam akak.
    Years goes by..tapi, akk not really rmember all the things that i've gone through.
    Tau2 dah grad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye? hahaha... ada kawan la ni XD

      saya pun dah lupa apa belajar dulu. belajar sebab final exam je.heeee

      Delete
  13. Kalau nak update, maybe boleh cerita pasal thesis kot.
    Hehe..akak pun got no idea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm.. x tahulah.. thesis takut x best lak. ahahahhaa

      Delete
  14. tak apa la tak dapat nak singgah menyinggah.. study elok2 ya Amy..!
    yang penting didahulukan,yg membuang masa diketepikan dulu nanti menyesal karang..hihi..
    btw ,study ambil apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. mekasih Nana ^^,

      betul. study penting ni.tinggal setahun je.. heee

      saya study electrical engineering.

      Delete
  15. All the best untuk final year, Amy :)

    ReplyDelete
  16. All the best and gud luck Amy...
    Insyaallah, boleh!!!

    ReplyDelete
  17. All the best untuk sem baru. Moga terus berjaya :)

    ReplyDelete
  18. selamat menjalani tahun akhir yang mungkin bakal mencabar minda dan jiwa. hehe ^_^

    ReplyDelete
  19. final year dah? dh start thesis ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak! ehehe... belum buat lagi.. baru setakat intro and table of content. yang simple2 je. sebab xtau lagi buat tajuk apa..

      Delete
  20. all the best Amy. tak pe Amy, dahulukan mana yang penting dulu kan ;)

    ReplyDelete
  21. Gudluck Amy untuk final year..bleja rajin2 :)

    ReplyDelete
  22. dah final year.. jangan banyak main naaa

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.