Santai Pagi

credit togophoto.us



post signature

Share:

27 comments

  1. wowww canteknyaaa blog.. brkenan dgn tabmenu atas tuu.. cmne bt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^^, tapi xtahulah, rasa macam ada yang tak kena. hahaha...

      alamak, nanti saya cek balik erk dia pnya code..

      Delete
    2. in shaa ALLAH. ini bukan entirely saya pnya code.. saya amek orang pnya. hehe

      Delete
  2. Bukan semua dapat dibeli dengan wang yer ^_^

    ReplyDelete
  3. tersentap daku T.T akak kan selalu kecoh nak duit banyak-banyak
    padahal pahala tak penah nangis sebok nak kumpul. tapi kan Amy.. alangkah beruntungnya orang kaya kalau duit dia sebahagian di infak kan kepada orang yang memerlukan. pahala tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tersentap kak. selalu merungut x banyak duit. sobs...

      tu lah pasal.. wallahua'lam, maybe ramai je kot agaknya yang derma.. kan kena buat dalam diam, so who knows.. :)

      Delete
  4. (T T)
    Sangat setuju dengan ayat itu. Allah nilai amalan kita bukan wang ringgit kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. wang ringgit, manusia je yang menilai...

      Delete
  5. Something to ponder,..kita terlalu rakus kejar impian kita di dunia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, kejar impian xpe... tapi jangan sampai lupa akhirat... kan ^^,

      Delete
  6. no money...
    hihi.. nice quotes... ilmu & amalan tu dua perkara penting untuk sampai kesana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. yep, penting sngat ilmu dengan amalan :)

      Delete
  7. Replies
    1. kan.. hm..moga amalan kita cukup untuk ke sana. aamiin.

      Delete
  8. Skg ni org dok sibuk kejar harta dunia... xnpk harta akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan... harap2 kita dapat seimbangkan dua2..

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.