Segmen Blogger Cergas dan Santai

http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html
1. Lagu Favorite At The Moment

Melayu : Romancinta *sebab aku suka melalak*
English : Boss by Fifth Harmony. *sebab lagu dia very the catchy*
Hindi    : Sawan Aaya Hai *oh, i really love this song!*
Nasyid  : Kupu-Kupu Cinta by Sigma
Spanish : Bailando by Enrique Iglesias

Favorite Movies At The Moment

Melayu : Mr Istikharah and Semontel Cinta Kita *haha, sangat kelakar and comel!*
English : The Princess Diaries *sebab tengok balik. wakaka*
Hindi    : Mujhse Dhosti Karoge

Favorite Book At The Moment

Melayu : Hidup Penuh Erti ditulis oleh Hilal Asyraf dan Aiman Azlan.
English : Semua buku Lisa Kleypas. hahahahahaha.

2. Favorite Blog At The Moment

hmm.. this is so hard. 
actually, nak tahu ke tak, tengok siapa komen kat bawah ni.. diorang lah menyebabkan aku suka sangat dengan diorang. sebab diorang ambil masa untuk baca and komen dekat blog aku yang tak seberapa ni... sobs.

3. Entry Peliks Yang Meletop

entri pasal novel-novel aku kot. hahahahaha. NHUD dengan CM are a bit cliche.  so HDC aku nak buat kelainan sikit...


post signature

Share:

33 comments

  1. Saya pun suka tengok movie Hindi mujhse dhosti karoge tu..best giler kan..

    ReplyDelete
  2. huh tak pernah dengar pun lagu2 tu.. haha
    apa2 pun good luck bersegmen~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. try la dengar kalau rajin XP

      mekasih...

      Delete
  3. hahahaa. meh lah kita cergas selaluu!

    akkk klik nuffnangg :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Yeayy !!! Saya pun suka lagu Bailando juga. Tak pernah tau pun yang tu lagu spanish. Haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ^^, hehe. Bailando best kan! spanish ada, Portuguese pun ada. heeee

      Delete
  5. waah layan lagu spanish, tak paham le kite ni haaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.. ada english version pnya ^^,

      Delete
    2. Oh patut lahh, haha ingat kan layan gitu jee

      Delete
  6. oh yeh, minat mujhse doshti karoge jugak!hehehe.

    ReplyDelete
  7. ok filem hindi tuu sama.. kite paling suka ngok cite tuu.. sweet sourr kot ;)

    selamat bsegmen awak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... yep, simple tapi menarik juga ^^,

      thank you Nadyya!

      Delete
  8. Akak memang suka dgn Kupu-kupu Cinta,..tapi Istikharah Cinta kureng sikit sbb lagu tu macam kecah sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, lupa lak! All the best, dik!

      Delete
    2. ha'a, istikharah cinta macam ada variasi rentak. hahaha..

      mekasih kak Farrah ^^,

      Delete
  9. Dah lama tak tengok the Princess Diaries

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen amy...
    Haaaa jwp snng ye blog mne yg suke..
    Heheheh

    ReplyDelete
  11. semua lagu dalam filem mujse dosti karoge tu best....

    ReplyDelete
  12. Thank you for participating (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    p/s: Baru terima link dr Amy.. haritu Amy tak komen link... (: THANKS yer

    ReplyDelete
  13. kita pun minat Mujhse dosti karoge gakkk.. feveret all the time!!! hehe

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen Amy...best tengok diaorang menari dalam filem tu. Rasa nak bergelek-gelek jugak.

    ReplyDelete
  15. sakit tekak kot kalo nyanyi lagu romancinta penuh perasaan. hehe.
    mr istikharah sangat kelakar XD

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.