Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)



post signature

Share:

28 comments

  1. salam amy..maaf ada masalah teknikal tadi..wana dah betulkan..jemput singgah blog ya..^_^

    ReplyDelete
  2. gud luck ^^ nak join ni entah bila hihi

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  8. nice blog . singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. Sofu join juga
    Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen semoga berjaya ya amy J

    ReplyDelete
  12. IM blogwalking untuk segmen ni. Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  13. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  14. saya juga join segmen ni

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.