Shower Love On Me .:SONG:.

credit to makemestfu.com
 
 
Shower love (on me), the rainy season has come,
The weather of our meeting has come..
 
Hiding from everyone, I have to embrace you,
I have to cross all the limits in your love.
So much of love I have felt for someone for the first time.
 
Why am I unable to bear the distance even for a moment,
Why don't I breathe you every morning,
Come to me, I'll give you so much love..
I've passed so many nights (awake) waiting for you..

How do I tell these emotions of mine,
I have loved you more than myself.
Leave everything and come, the rainy season has come.
The time for our meeting has come.
 
Your wet lips say something to me.
My heart is happy that our thoughts are similar.
Now don't stop yourself like that, listen to what your heart says.
Let the evening go and let night be there.
How beautiful this moment is, I've stolen this from fate..
 
Don't go tonight, the rainy season has come.
The time for our meeting has come.

- Creature 3D Sawan Aaya Hai -



post signature

Share:

20 comments

  1. wut is this ? a song or Amy dok berpuisi ? kekeke.. habis tu akak tengah not in love macam mana ? nak show kat mana..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. this is a song kak CT. hehe... saya pun belum fall in love lagi. meh la kita show our love dekat ALLAH and family je dulu :)

      Delete
  2. Hehehe..lagu nyanyian siapa ni Amy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu nyanyian Mohamed Irfan. sedap sangat suara dia! penyanyi baru dalam industri muzik Hindi. ^^

      Delete
  3. Quote yg boleh dijadikan tips tu.. :D

    ReplyDelete
  4. nak tumpang setuju jugakla :) hihihi

    ReplyDelete
  5. best quotes ni... ehh quotes ke...?? patutlah bersinar je tuan macho kaksha... huahuahua.... patutlaaa berseri je kaksha hari2... wahahhahaa tetibe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. quote la juga tu. heheheh... oh, betullah kiranya quote tu ye.. kak sha sebagai buktinya. hehehe ^^,

      Delete
  6. Love..love..Love..sis JM pun love sama amy cumba x boleh show my love kecuali melalui blog je..sorry tau x sempat nak terjah hari2 huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... show love kat sini pun boleh ^^, xpe kak. saya faham.. saya pun busy juga kadang-kadang, ni lagilah orang yang dah bekerja. hee

      Delete
  7. Replies
    1. saya simpan je dulu lagu ni. hehehe.. kalau dah jumpa, saya bagi dia. itu pun kalau dia mnat Hindi XP

      Delete
  8. Amy, aku suka senyum tapi aku tak cinta kat sapa2 lagi ni camne? Hehe :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.