Special Top Peliks Oktober .:CIK MIMIE:.

5:03 p.m
apartment
layan lagu Do Pal - Veer Zaara

assalamualaikum and hello lads!

kalini Cik Mimie pula, yeah! siapa cik Mimie ni? 


ha, cik Mimie lebih dua tahun atas dari aku. tapi rasanya kami semua dah biasa dengan panggilan cik Mimie. oh, haritu baru je lepas birthday cik Mimie kita ^^,
sama bulan kelahiran dengan aku. weeee~

cik Mimie sudah ada someone dalam hidup dia, so jangan sesiapa kacau okay. haha. kawan boleh, lebih-lebih tak boleh. 

kalau masuk je dalam blog Cik Mimie, first thing yang korang akan nampak, bunga Mawar. header pun ada bunga mawar. ha, penuh dengan warna merah dalam blog cik Mimie. hehe.

ini pun antara blog yang aku suka sangat singgah. '

cik Mimie baru je menghadiri interview SPA. jawatan apa? ha, tu kena ushar sendiri okay ^^, aku doakan semoga cik Mimie dapat apa yang cik Mimie nakkan tu. 

okay tu je, adios~

 
 
 
post signature

Share:

37 comments

  1. seronoknya dapat review dari member blog...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab diorang jadi top PELIKS saya ^^,

      Delete
  2. cantik pula tulisan tu..seronoknya update blog sambil lagi hindi ek.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. alamak, saya x ingat font apa. nnti saya cari balik.

      yep, update smbil dengar lagu hindi baru feel XP

      Delete
  3. Saya suka..saya suka..terima kasih Amy syg :-) terharu sya..hehehe..cntik nama tu warna dia Cik Mimie suka :-) thank you so much sudi review blog Cik Mimie..love u..~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama cik Mimie ^^,

      saya tengok cik Mimie cakap biru warna kegemaran cik Mimie dengan incik kesayangan, so saya touch up jadi macam ni. heheh

      Delete
  4. Replies
    1. boleh je, tapi kena jadi top peliks dulu. hehe

      Delete
  5. wow.. cik mimie laaa... hehe!! pemes nyew... huihui..!!
    wanna say good luck to cik mimie too...

    ReplyDelete
  6. sapa cik mimie ni?hahah. =P
    cantik tulisan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah, siapa entah. retis hollywood kot XP

      hehe. x ingat dah font apa. adeh..

      Delete
  7. Nanti nak baca blog cik Mimie ni la ;)

    ReplyDelete
  8. yehhh.. blogger sama negeri nih..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke? ha, nape baru tahu ni.. -.-

      Delete
  9. Cik Mimie. Kenal ini blogger. Hehe

    ReplyDelete
  10. antara blogger yang guna warna merah mnyala. so berani! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kan, saya pun xberani macam tu. XP

      Delete
  11. Replies
    1. hehehe... nnti kalau mama masuk dalam top Peliks, saya buat review untuk mama juga ye XP

      Delete
  12. cantek sgt die punye warna.. turqoise kan..
    nmpak exclusive

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya turquoise. saya main pilih je kaler. hahahaha...

      Delete
  13. Belum berkenalan lanjut dengan cik mimie.
    Tapi, akk tau cik mimie salah seorang blogger femes.
    Teringin jadi femes juga.
    Ahaksss.. Sangat gedik pulak akk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, akak Shikin pun femes la. XP saya start kenal akak rasanya masa saya tengok semua blog ada nama akak. sebab tu lah saya start merajinkan diri snggah ke blog orang lain gak. hahaha..

      kak Farrah pun sama femes... xpe, biar kita je sesama femes XD

      Delete
  14. Hahaha. wahh lawoonya nampak glam gituhh. heheh

    ReplyDelete
  15. Hehehheeh mimie pon ade...
    Aikkk geng2 sume ade nie...
    Hehehehe comell je cik mimie ni...
    Giles2 jugak

    ReplyDelete
  16. nampak ceria tulisan tu. hehe.
    cik mimie rakan sebaya dengan HSB :)

    ReplyDelete
  17. hai cik mimie.. eh tetiba. heee...
    tahniah buat semua yang dah direview Amy ;)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.