Special Top Peliks Oktober .:HIKAYAT SEORANG BUDAK:.

9:24 p.m
apartment
main-main dengan Photoshop. kawan g dating. aku sendirian. sobs

assalamualaikum and hello lads!
 

 

first time aku dengar nama budak, aku ingatkan memang budak. budak kecil. rupanya tua sikit dari aku. sikit je, x banyak pun. and aku ingat lelaki. serious. aku pun x sure kenapa first impression aku macam tu. -.- lama-lama baca, oh perempuan rupanya.

apa yang boleh aku conclude pasal kak budak ni, dia sangat misteri orangnya. aku tak pernah nampak langsung muka kak budak di mana-mana. tapi yang aku tahu, kak budak minat dengan Boyce Avenue sama macam aku. haha. 

blog kak budak sama dengan blog aku dulu. i mean warna putih je. tapi blog kak budak ada lah juga warna hitam yang mana merupakan warna kegemarannya juga. ini aku baru tahu.

kalau nak tahu lebih lanjut and nak cuba tahu siapakah orang di sebalik nama bernama HSB ni, bolehlah tengok blog beliau :)

itu je, adios. 

and oh, kak budak pun suka komen pukal kat sini. hehehe..
 
 
 
 
post signature

Share:

41 comments

  1. Hehe same la zumal pun ingat dia laki. Sowi budak ^_^

    ReplyDelete
  2. tua sikit tu berapa ? ingat ke blog lelaki tu . huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit je.. nak tahu, cek sendiri XP

      Delete
  3. Jangan main2 ngn Budak.. dye tu otai tu..haha. sungguh misteri

    ReplyDelete
  4. Betul tu..mula2 Kak wana ingat budak tu lelaki rupanya pompuan.hihi..

    ReplyDelete
  5. First2 IM pun ingat lelaki tanpa sebab. Tetiba ja. Hehe

    ReplyDelete
  6. sama lah, kalau tak baca entri mesti ingat laki.. perempuan rupanya. hehe

    ReplyDelete
  7. hehe..xprnh nmpj pn rupa budak cmne kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak.. betapa misteri nusantaranya.. haha.. interesting betul.

      Delete
  8. as salam cik amy J,
    first, thank you so much sebab sudi singgah blog usang saya tu.. salam perkenalan ^_^
    second, kalau cik budak pun cik amy panggil kakak, manakala cik budak pula memanggil saya kakak..
    itu bermakna... ohhh tidakkk... tuanya daku..... uhuk3.. *sound effect orang terserdak*

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam. :)

      sama-sama. saya pun nak juga kenal dengan akak Gee ni. sebab banyak kali nampak nama akak dekat blog2 orang lain. hehe

      alahai, tua sangat ke kak? xpe, usia je bertambah, jiwa masih muda XP

      Delete
  9. saya pun masa mula2 ingatkan budak tu lelaki. haha. adoii, sorry hsb!

    ReplyDelete
  10. Kenal blog ni sama waktu kenal dengan blog awak juga. Suka dengan orang misteri-misteri ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke. haha.. kan, very the mysterious.

      Delete
  11. kaksha pun ingat kak budak seorang lelaki dan "budak"... rupanya teman sebaya... hahahha... seronok dia panggil kaksha ni as "kaksha"... very friendly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. adoi, kadang2 kita pun x sure kan ni kakak ke sebaya ke, macam saya dengan Nadyya la.. saya x tahu pun -.-

      Delete
  12. Pada mulanya pun ingatkan budak ni laki...qhupa-qhupanya gegirl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh.. gegurl yang penuh misteri >.<

      Delete
  13. hahahahaahah sama! sama! igt die lelaki dan bawah umo sy rupanya die kakak budak.. alolo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... bila dah jadi blogger ni, nak tahu umur memang susah sikit unless it's stated or dia gelarkan diri mama. ^^,

      Delete
  14. Memang betul.
    Sangat misteri bila akak fikirkan pasal BUDAK.
    Sudahlah taktau nama sebenar.
    Orangnya pun x pernah akk tgk.
    Terlalu rahsia.
    Harap suatu hari akak ketemu jawapannye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tu lah, maybe she has her own reasons. apapun, kita sama-sama support kak HBS :)

      saya pun nak sangat tahu siapa orangnya. XD

      Delete
    2. hehe. moga suatu hari nanti kita ketemu. hehe. sabar jela ye kak shikin dengan amy XD

      Delete
  15. Budak di mana ni? Somehow akak tak salah sangka yang budak ni lelaki. Bila mula2 kenal dia, tahu dia gegurl yang enigma. Misteri-misteri manja, gitu! (Jangan marah, budak....)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, ye ke? haha. hebatlah.. sebab sebenarnya ni first time saya jumpa perempuan yang penuh dengan misteri, honestly.

      Delete
    2. hehe. xpe kak farrah xde nak marah. rasa nak gelak plak akak ckp saya enigma.

      misteri di blog sahaja amy. kat realiti saya okay je XD

      Delete
  16. hahaha. samalah. siap tnya lagii. budak ni laki ke perempuan. lols. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe, at least bertanya. nanti karang duk cakap abang, sekali perempuan, lagi malu. >.<

      Delete
  17. Heee mule2 kenal mmg da tulis kt blog female...
    So mmg tak pernah slh paham...
    Tp lame2 ase mmg dia mcm laki
    Kahakaahakhk...
    Tp suke dia..
    Npk gile2 and bermisteri gituuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye ke kak Ayu? yep, tajuk simple je, entri pun bersahaja ^^,

      Delete
    2. ayu : hehe. sebab tu kena tulis female dekat blog tu sebab dah ramai yg konfius.

      amy : blog biasa2 je HSB tu XD

      Delete
  18. terima kasih sejuta kali diucapkan untuk amy :)
    rasa sangat dihargai. maaf kalau ada salah silap selama kita menjadi pengomen pukal di sini. hehe.
    moga Allah redha dengan persahabatan kita semua. Amin.
    cantik tulisan tu. nak ambik ye. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak HSB ^^,

      xde lah... kalau kita buat kesilapan sesama sendiri tu, biasalah kan :)

      in shaa ALLAH aamiin. boleh-boleh. amek je. hehe

      Delete
  19. hahaha Budak penuh misteri. betul betul.. dia tak pernah tayang muka dia. exclusive k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. memang exclusive dan misteri nusantara gitu. heheh

      Delete
  20. memang misteri pun. tak tahu sangat tuan empunya blog. tapi suka terjah blog Budak jugak sebab Budak pun friendly gitu.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.