Special Top Peliks Oktober .:KAK FARRAH:.

8:42 a.m
apartment
harini balik!
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
 
ha, design ni baru semalam aku buat. gigih mencari yang ada kaitan dengan kak Farrah. haha. 
 
kak Farrah ni seorang yang sangat minat dengan gitar. kalau korang pun peminat gitar, boleh lah satu geng dengan kak Farrah. kak Farrah banyak kongsi chord-chord gitar. mostly banyak lagu yang menarik. adik aku minatlah dengan gitar-gitar ni.
 
and kak Farrah sangat kreatif dalam seni kraf. kalau perasan,  ada entri yang kak Farrah akan kongsi hasil seni beliau. sangat lawa! sangat comel! sangat jealous. sobs..

persamaan aku dengan kak Farrah? kami suka layan tv shows juga. haha. paling best cerita OUAT. siapa minat cerita ni, dia tahu OUAT tu apa. XP and banyak lagilah cerita menarik. wee~

oh, kadang-kadang kak Farrah berkongsi resepi yang simple tapi menarik. ada juga yang namanya unik belaka. nak tahu apa nama resepi tu? kenalah usha sendiri. hehe. 

itu je, adios~

p/s : disebabkan aku x reti membuat scrapbook, ini sahaja mampu aku buat. terima kasih.
 
 
 
 
post signature

Share:

38 comments

  1. salam jumaat.. singgah dari blog kak mialiana

    ReplyDelete
  2. cantik tulisan..siap ada bunga2 lagi..sesuai sangat dengan kak farah yang minat seni tu..gitar dan kraf.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... harapnya kak Farrah sukalah ^^,

      Delete
  3. cantek3..
    Btw, kak farrah mmg sporting abes. Lepastu da lah kretip, pandai masak. Pehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih sis ^^,

      yep, kak Farrah memang pandai masak and kreatif.. jeles.. >.<

      Delete
  4. cantiknya. kena dengan identiti cik farah tersebut. ^_^

    ReplyDelete
  5. tiba2 masuk blog amy tekezut tengok nma FARRAH,, nama kami nak sama,, farra pon nma FARRAH jugak,, ingat xda org yg nma dua R mcm farra,,, baru ja perasan,,, sebelum ni tak perasan pon....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Farra! Salam 'double R' drpd Kak Farrah :)

      Delete
    2. hehehe.. dah jumpa orang sama. saya pun pernah jumpa orang sama nama. exactly sama! kecuali nama bapa... >.<

      Delete
  6. sangat cantek. buat tuto plesss. wuu
    sangat suka kak farrah. hahah lagi2 suka stalker resepi2 dia.. alolo awesome sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. in shaa ALLAH. :)

      yep, saya bookmark banyak resepi sekarang. hahaha..

      Delete
    2. fuhhh.. semangat tuu penting. hoho
      chayok3 ;)

      Delete
  7. Replies
    1. meh, suh roommate geng dengan kitorang XP

      Delete
  8. Dah lama rasenye k.Farrah x share hasil kraf die, kan?
    Ke akk yang x perasan?
    Suka sangat handmade card,etc..sebab k.Farrah mmg kreatif.
    Teringin nak tengok depan mata cara k.Farrah olah hasil seni dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shikin, akak memang dah lama tak post entri pasal kad. Lately, buat2 je hantar terus. Tak sempat nak capture. Akak tak kreatif mana...adik-adik ni jauh lagi hebat :)

      Delete
  9. Amy!!!!! Terharunya akak!!!! Masa nak klik entri ni terfikir gak,..Eh Dak Amy ni tulis pasal aku ke?
    Terus nganga tengok 'FARRAH' bunga-bunga! Cantikkkk! Memang akak suka!
    Bak kata Wana, memang kenalah dengan citarasa akak. Thanks so much, dik!

    *Alamak, seganlak baca komen adik-adik kat atas ni. Wana, Nur As, Nadyya & Shikin,..thanks so much! 'Hadza min fadhli rabbi'. It's great to have you all around. Lebih bermakna dapat kenal kalian dgn lebih dekat!

    (Amy, sorry..tiba2 macam speech menang award pulak!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... sama-sama. i'm glad you like it :)

      in shaa ALLAH, ada rezeki dapatlah jumpa sama-sama kita semua kan ^^, masa wedding siapa-siapa ke XP

      eh, xpe kak. lagipun kan entri ni khas untuk akak Farrah. hehe..

      Delete
    2. mmg sesuai dgn kak farrahh. keep it up kakk!

      Delete
    3. takpe kak Farrah.. sesekali buat ucapan ala ala dapat award atas pentas kan ;)

      Delete
  10. suka tengok design bebunga tu... rajin amy !!
    kaksha terus terjah kak farrah :)

    ReplyDelete
  11. Hehehehe cantek2....
    Kan kak farah suke masak suka maen gitar minat kraf..
    Yang pasti kak farrah antara org yg trawal komen and follow blog akk tau...
    Kak farrah sllu je bt akk ase nk trs berblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Ayu ^^,

      wah ye ke? haha. tu lah. orang yang rajin komen blog kita ni buat kita lagi semangat kan :D

      Delete
  12. Cantik & menarik... thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
  13. uish, cantik sangat. memang kena dengan kak farrah yang sangat kreatif. suka blog kak farrah sebab banyak seni yg boleh dibaca. seni masakan, seni kraf dan seni tanaman, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^^,

      tu lah, kak Farrah memang kreatif la... semua reti. macam ummi saya gak... hahaha

      Delete
  14. Kak Farrah kretip.. buat apa pun lawa hihi..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.