Special Top Peliks Oktober .:KAK SCHA:.

3:54 p.m
apartment
hujan lebat berserta kilat

assalamualaikum and hello lads!

kalini kak Scha pula. nama diberi Syazana Nazri. tapi lebih dikenali sebagai kak Scha.


kak Scha antara orang yang baik dengan aku di alam blogger ni. *keakujeyangperasanwakaka* kak Scha merupakan anak tunggal tapi sebenarnya ada cerita di sebalik tu. kalau nak tahu, baca sendiri okay.

kak Scha sangat suka share pasal tempat makan and pasal mekap. ada juga kak Scha buat mekap tutorial. unfortunately, aku bukan minat bermekap ni. hehe. aku cuma ada compact powder je.so kalau korang pun minat dengan gila dengan mekap ni, bolehlah share cerita dengan kak Scha.

and oh, of courselah entri yang di share banyak perkara menarik. header blog dah lawa kot. hehe. serious suka sangat! blog warna pink gitu. *actually, kak Scha dengan Nadyya lah yang membuatkan blog aku ada warna pink dah sekarang. hahaha*

kak Scha pun rajin singgah dekat blog aku and komen banyak-banyak. 

so, kalau nak tahu lebih lanjut pasal Kak Scha, ha, bolehlah singgah ke blog beliau. :)

p/s : setiap top peliks mendapat gambar yang berlainan. so, maaf kalau x seberapa. saya masih baru. sekian..
 
 
post signature

Share:

42 comments

  1. Replies
    1. sorry sorry. aku dah betulkan. hehe

      Delete
  2. wah, wah.. sebab kite jugek ek? hoho

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehehe. yang ni complicated sikit.. adoi.. tapi berbaloi la kot rasanya..

      Delete
  4. tahniah Scha :) bolehla jalan jalan ke blog beliau nanti...

    ReplyDelete
  5. Aaaaa, terharuu akakk. You make me cry okayy!

    One day, kita jumpa ek. hehe. Muah ciked!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo, janganlah nangis kak. hehehe...

      in shaa ALLAH :) mmuah!

      Delete
  6. wahhh tahniah... bestnya dapat penghargaan... weeerwitttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... ni je saya mampu buat ^^, kaksha punya pun dah siap.

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe... apa yang best tu kak wana? XP

      Delete
  8. Selalu juga baca blog kak Scha.

    ReplyDelete
  9. Akak minat makeup tp tak rajin makeup..acaner tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam saya lah tu.. haha.. saya boleh la nak ushar2. tgk orang pakai, rasa jeles kadang2. tapi keadaan muka ni x memuaskan. sooo

      Delete
  10. hahaha..scha suke mekap eh..kang nk pi tengok..hihi :P

    ReplyDelete
  11. wahhh rajennya amy buat blog2 review camnie..... :D btw, akak baca sampai abes, every single word tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... mekasih kak Aisya. really really appreciate it ^^,

      saya x tahu nak buat entry apa. so, saya buat macam ni. heee

      Delete
  12. Ok mak buyong nk jeles jap...
    Hehehheeh kite geng xsuke la mekup2 ni...
    Pling berat pon ade calit celak2 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... saya celak pun xde. adoi..

      Delete
    2. Alaaaa.ok ape...
      Kecantikan semula jadi dr dlm
      Cewahhh ayat

      Delete
  13. Tahniah scha...belum berkesempatan nak bertegur sapa dengan scha lagi.

    ReplyDelete
  14. artwork amy semua cantik2.. yeke nii newbie lagi...
    btw, nak kenal jugak lah dgn kak scha ni.. name mcm artis, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sis ^^, ye, newbie lagi. kalau dah pro, sekejap je buat ni. hahaha...

      boleh2, g la kenal XP

      Delete
  15. wahh rasa cam nak makan2 je tulisann tuuu. ononomnonom.

    ReplyDelete
  16. comey tulisan tu XD
    haah scha punya blog pun best. selalu kite datang sana komen secara pukal jugak. hehe

    ReplyDelete
  17. Scha pun rajin mai jenguk akak.. semua spesis komen skali banyak
    banyak hahaha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.