Special Top Peliks Oktober .:NADYYA:.

a.m
apartment
nak balik :D

assalamualaikum and hello lads!

okay, harini aku nak cerita pasal Top Peliks aku yang ketiga. iaitu Cik Nadyya. atau lebih manja *cewah* dengan panggilan Nadyya or Nanad. mana-mana pun boleh ^^, 

Nadyya banyak persamaan dengan aku. and kitorang pun sebaya. haha. suka shawl. suka novel. suka lelaki pakai spek. and banyak lagilah!

ingat tak sebelum ni, aku ada cakap kak Scha dengan Nadyya yang mendorong aku untuk meletakkan sikit warna pink dalam blog aku. haha. ha, kalini korang boleh tengok sendiri blog Nadyya macam mana. 

and Nadyya baru je graduate. tahniah :) aku ni lagi setahun. haha. lambatnya -.-

Nadyya pun suka edit-edit blog macam aku. cuma aku tak sepower orang-orang lain lah. code yang Nadyya minta dari aku pun aku tak tahu mana lagi code yang hilang dalam template aku -.-

aku tertarik dengan menu tab banyak-banyak dekat sidebar blog Nadyya tu. tapi malas pula nak cari coding. nampak sangat simple and kemas. tak adalah berlambak nak letak kat sidebar. karang panjang je jadinya blog.

okay tu je. singgahlah ke blog Nadyya ye kalau ada masa. dia mesra je. x makan orang juga macam yang lain. :)

p/s : tak ada sebab tersembunyi kenapa aku pilih effect macam tu. aku main pilih je. heee... minta maaf, aku masih newbie. terima kasih.

nanti aku buat tutorial untuk semua text effect ni ye kalau ada yang berminat ^^, 
 
 
post signature

Share:

36 comments

  1. Amboiii suke laki pakai spek kan??
    Sep sikit...
    Tp en asben tak pakai spek pon...
    Cm pelik je kalau tgk dia pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. hehe. *sep!*

      sebab kak Ayu dah biasa tengok asben kak Ayu x pakai spek kot. tu nampak pelik tu. hehe

      Delete
    2. Hahahaha tp ritu tgk dia pakai spek melting jap...
      Tp suh cepat2 bukak
      Hahahahah

      Delete
  2. haha..i pakai spek..nad suker tak? hikhikhik :P

    ReplyDelete
  3. jeles tengok banner bergerak-gerak.hehe

    ReplyDelete
  4. yeh! tq Amy. comel laaaa :) guna photoshop ke?
    kite banyak persamaan kan?kan? lg2 yg minat laki pakai spek tu.hahahahah ;p
    alaaa xpelaa.. nt da jumpa bt la tuto ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahh. korang mmg banyak persamaaann.

      Delete
    2. nad! Kite suke laki pakai spek jugak. smartttt

      Delete
    3. sama-sama ^^, yep, guna Photoshop. hehe..

      tu lah pasal! hahaha..kita kena jmpalah Nadyya. boleh cter banyak benda. hahaha...

      Delete
    4. aah kan... mesti jumpa borak ponn xhabes2 kan.. hahah

      Delete
  5. Okay, sila buat tuto (walaupun takdok ps) hehe

    ReplyDelete
  6. saya pun suka lelaki pakai spek. haha

    buat tutorial please.berminat nak belajar buat. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wee.. sep juga!

      okay, in shaa ALLAH :)

      Delete
  7. Wah, nanad kena review..bestnye :) Hehehe..Laki pakai spek nampak smart kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe.. cik Mimie pun di review XP

      yep, yang pakai spek dulu saya pandang. hahaha

      Delete
  8. Suka juga lelaki yang pakai speck! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, ramai suka pakai spek ni... meh geng cari laki pakai spek. hahahaha

      Delete
  9. adakah kaksha sorang yang panggil beliau sapika...?? hahhh yang dak sapika ni pun friendly gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ye ke? hahaha. saya x tahu lak. kak sha special la ni xP

      Delete
    2. hahaha kak sha.. law kt dunia maya ni memang akak sorg. tp kawan2 ade paggil shafiqa, iqa.. katanya nama shafiqa sdap..hoho dan ade yg panggil iqa sbb nama sama.. *ramai sgt org nama nadya.. payah ;p

      Delete
  10. Nad ooo nad..akak pun suka pakai shawl.^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Nadyya boleh geng dengan mama la ni.. ^^,

      Delete
  11. classic mewwahh cam tu. lawaa. *claps*

    ReplyDelete
  12. cantik tulisan tu amy :)
    yup nadyya seorang yang sangat rajin dalam mencantikkan blog dia. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak ^^,

      yes, dia memang rajin. rasanya macam saya pun berlawan dengan dia.. hahaha.. jeles tgk blog dia.

      Delete
  13. hihi akak suka jugak jenguk Naddya..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.