Sunday Story .:PHOTO:.



 
  
 
 
 
 
 
ada je sahabat yang sentiasa berada di sisi, tapi kita terlalu mengejar yang lain, kita lupa dia.


post signature

Share:

29 comments

  1. indeed :)

    sory lama tak singgah ada hal.
    klik RHB amy :)

    ReplyDelete
  2. Setuju.

    saya tag amy J
    http://www.arzmoha.com/2014/09/liebster-award-tagged-by-famf-tower.html

    ReplyDelete
  3. betul tu... masa bujang mmg ramai kawan.. bila dah kahwin, kawan dah hilang dengan hidup masing2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...nak jmpa balik,memang berkurun lah. adeh

      Delete
  4. indahnya kalau ada kawan sntiasa bsama xkira susa n senang kan :)

    #teringat pulak kartoon ni famous kite kecik2.. xpna lengkang.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul :)

      hahaha.. tahu takpe! syok gila layan.. sekarang dah takde. hmmm...

      Delete
  5. Betul kata KM...mase bujang ramai jer kawan..bila dh kawen memasing ngn komitmen family memasing..rasa rindu nak hang out ngan kengkawan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dengan kawan-kawan, boleh menggila sikit kan. hahahaha... kalau dengan family, kena behave. XP

      Delete
  6. kaksha... kawan2 dalam blog ni jelaaa kawan kaksha... huwaaaaa kalau dekat bley laa together2 :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... tu lah... xpe kak. kalau saya kahwin nanti, akak jangan lupa datang kenduri saya erk XP

      Delete
  7. suka yang senja tu...
    ye Amy. kadang-kadang kita terlupa di sisi kita keranan terlalu mengejar yang jauh. kak Ros pernah hadapi masa dulu. Kehilangan sahabat yang amat baaaaikkk dek kerana mengejar sahabat baru. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. lawa gambar dia kan ^^,

      ye ke? saya pun sama kak. hmm, saya tahu pasal ni pun bila kaunselor dah motivate saya. betul dia cakap. saya terlalu kejar yang lain, saya lupa yang ada dekat sisi.

      Delete
  8. carilah sahabat daripada kawan..sahabat yg dekat lebih baik dari yg jauh..hargailah mereka kan Amy

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH kak JM :) saya hargai juga sahabat blogger yang lain ^^

      Delete
  9. Digimon?

    kadang-kadang kita ni kejar 'populariti' dan ramai kawan.kawan yang sikit tapi berkualiti tu sebenarnya lebih baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! hahahahaha...

      tu lah pasal. sebab tu saya x nak popular. so, saya mencari kualiti dalam seorang kawan berbanding populariti dia.

      Delete
  10. setuju jugak dengan komen Sal Bee Yah

    ReplyDelete
  11. betul..betul..betul..:)

    skrg sahabat sume jauh2, kkdg rindu nak mcam dulu..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun rindu kawan2 dulu... tapi komitmen masing2 berbeza. hmmm

      Delete
  12. Sahabat yg selalu ada di sisi kita ni kekadang kita tak sedar yg dia ada sentiasa ada utk kita. Kita terlampau mengejar sahabat yng lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep.. sampai dia sedar, kita pun dah lari...

      Delete
  13. I need digimon by my side too haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. alangkah indahnya kalau ada..

      Delete
  14. Tapi kekadang kita tak sedar kehadirannya dan tidak pedulikan dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep... macam tu lah yang biasa jadi..

      Delete
  15. Yup setuju...
    Kadang2 akk sndiri cmtu...
    Kite sering alpa
    Tp xde la lupe trs
    Sbb akk bkn jenis yg lupe kwn

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.