Tika Bosan Di Petang Hari

 
hahaha... okay tak? saja main dengan Photoshop CC. 

kalau aku rajin, aku boleh tolong buatkan. ^^,
 
 
post signature

Share:

40 comments

  1. lawa la gambo2 kat blog amy,,, tak mau buat tutorial ke ajar edit-edit nie? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? gambar mana? aku pernah wat tuto dulu pasal benda2 photoshop ni, tapi macam xde sambutan.. so malas la.. hahahaha

      Delete
    2. ntah, aku go through randomly. yeke? kena korek smpai zaman bila? ke ko dh delete?

      Delete
    3. aku x ingat lah ada lagi ke tak.. aku banyak buat text effect je. ni baru first time aku buat photo effect..

      Delete
  2. Bosan-bosan boleh buat hasil cantik begini bestlah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya x reti buat kraf macam akak. so, ini je saya reti ^^,

      Delete
  3. Bestnya pandai guna photoshop. Saya tak reti langsung guna photoshop

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh belajar Farah. saya pun baru belajar sikit2..

      Delete
  4. Replies
    1. puji boleh, kutuk boleh, senyap boleh. ikut orang lah. setiap manusia ada pendapat dia sendiri.

      kalau rasa tak suka, cakap elok-elok. kalau suka, jangan terlalu memuji. manusia ni hidup dia banyak kesilapan. kalau ada silap, x salah pun nak tegur ^^

      Delete
  5. photoshop CC tu apa? utk komik ke? *blurr

    ReplyDelete
    Replies
    1. photoshop cc yang terbaru kak. ^^,

      komik tu ada tuto dia.. kalau macam ramai nak saya buat tuto, saya boleh je buat..

      Delete
    2. kasi donwload photoshop cc sekali ek. hehe

      Delete
  6. pndai guna photoshop. akk pening sikit..haha. klo simple2 tu bole la..nak edit mcm tu kirim slm la..hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun kadang2 pening kak. sebab tu follow tuto.. hehehe.. yang ni simple je ^^,

      Delete
  7. Comel. Dah lama tinggal photoshop.

    ReplyDelete
  8. maknanya photoshop cc ni tak sama dengan photoshop cs3 la?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada certain yang x sama kak. kalau nak gif, dengan cs3 x boleh. just cs6 dengan cc je. ^^,

      tapi kalau macam kat atas, cs3 pun boleh :)

      Delete
    2. nak buat jugak macam kat atas tu guna cs3. amy guna effect apa? sorry, noob sikit pasal photoshop ni.

      Delete
    3. tapi aina selalu guna cs3 je nak buat giff. hahaha. cs6 dah lebur dengan lappy yang rosakk. sedihh gilaa. T.T

      Delete
  9. suka jejelir camtu kan... ?? hihi... comey la amy... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni main-main dengan member kak. saya dah banyak censored tu. hahahahaha..

      Delete
  10. wahh cantek2 buat kan~ buat kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. boleh2.. tapi kena bagi gambar XP

      Delete
    2. Alamak, gambar ehh, haha
      Kalau ambil mana2 gambar beto boleh? hehe

      Delete
    3. hahaha.. okay, dah buat! ^^,

      Delete
  11. Alololoooo sukenyee dia...
    Meh buat tok akk sekali nim

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. boleh je kak.. meh bagi gambar ^^,

      Delete
    2. Hahahahaha akk ade ke fesbuk awk..
      Kadang2 dok like2 add2 je...
      Tak igt dahh

      Delete
  12. Ok...akak memang fail bab-bab edit mengedit ni. Memang comel tengok hasik korang semua.

    ReplyDelete
  13. gambo time picnic celebrate birthday amy haritu kan? hehe.
    so terer amy edit XD

    ReplyDelete
  14. owh inilah yang jadinya ada tutorial tu hihi..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.