Tukar Wajah Baru Lagi

just a simple entry.
rasa bosan melanda balik. so, aku dalam proses construction. maaflah kalau tak boleh buka and feel weird, eh ni blog siapa pula kan...
ni still blog Amy J. cuma aku ubah selera sat naa... okay, ciao..

 
 
 
 
post signature

Share:

42 comments

  1. Rajinnya mengedit blog..kalau dah minat, memang menjadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kalau dah bosan, habis satu blog saya edit kak.. hhe

      Delete
  2. Tak sabar nak tengok wajah baru

    ReplyDelete
  3. comel la Amy....!

    Boleh lah akak hire Amy reconstruct blog akak balik nanti..heeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... alamak, bole2. tapi ada yang lagi pakar kak.. saya ni biasa je.. haha.

      Delete
  4. Rajin sungguh cik adiks eorang ni edit blog! :)

    ReplyDelete
  5. kekadang perlu jugak tukar kan supaya nampak freshh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep... baru lah rasa semangat nak masuk blog sendiri.. haha.

      Delete
  6. rajinnye... nanti bolehlah share technique2/theme/wallapaper yang best2 k! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH. kalau wallpaper, saya x pakai pun... hehe

      Delete
  7. hahahha... kaksha asyik tukar header je laa... yang lain2 camtu jugekkkk......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe... xpe kak... buat mana yang termampu ^^,

      Delete
  8. Kalau pandai edit macam adik..hari2 boleh tukar imej..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saya x pandai mana pun... belajar sikit2 je.. ^^

      Delete
  9. untungnye org pndai edit2 blog ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... x terer mana pun ^^,

      Delete
    2. Elehhh tak teror la sgt kalau dah asyik tukar...
      Xpe2 practice mak3 pefect gitu...
      Ha rajin2la tukaa

      Delete
  10. menarik. tertarik kau memang debommmm


    hehe simple dan menarik....saya bagi 4 bintang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... simple is me... mekasih abang Arz ^^,

      Delete
  11. akak bukak dengan phone lah Amy jadi kuar putih saja. tapi nampaklah wolf dok jalan jalan tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... xpe, nanti kalau pakai laptop, try la tengok wajah baru blog saya ye ^^,

      Delete
  12. Replies
    1. yep, biar weird. sebab itu memang saya. hehehe

      Delete
  13. Blog da ade clour2 skit da..bese masuk putih je..ni ada pink..hikhik..cantik sangat :) Saya suka..saya suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... saje tambah kaler.. putih semua sangat macam bosan lak kan.. hehe.. mekasih cik Mimie ^^,

      Delete
  14. Replies
    1. hehehe.... saya x terer sangatlah kak buat blog.. saya edit2 je.. kalau akak berkenan dengan satu template tapi xtahu nak edit, saya boleh tolong akak :)

      Delete
  15. terasa sedikit jeles dengan kecantikan blog ini....serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... bukan code saya sepenuhnya pun abang Arz ^^,

      Delete
  16. Tak pasti yg dlu macam mana. but the new one just nice :)

    ReplyDelete
  17. hehehe. suka suka. nampak kewwl. gituhh.heheh

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.