Friday, October 31, 2014

Tutorial Photoshop Buku Komik .:PHOTO EFFECT:.
4:37:00 PM

Tutorial Photoshop Buku Komik .:PHOTO EFFECT:.

50 comments:

  1. wah..cantik hasilnya..bagus amy share tuto..berguna info ni..^_^

    ReplyDelete
  2. menarik sebenarnya bila bermain-main dengan photoshop ni...

    ReplyDelete
  3. gambar beto saje....hahhahaha best kan dia berlakon...?? suka tengok dia dalam instanbul aku datang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually saya x pernah tengok dia berlakon.. haha. saya tahu ALONG tu je..

      Delete
    2. Walaupun akak jarang tgk tv, tapi, akk pernah tgk Beto berlakon.
      Kenapa ramai minat dia ea??

      Delete
    3. saya pun x sure kak. saya xmnat sangat dia. hehe

      Delete
    4. Amy tak pernah tengok Beto berlakon?. hihi. best lakonan Beto ni. macho je gayanya. Kak Ros minat dia berlakon tau.. hihi

      Delete
    5. tak pernah kak Ros... hehehe... ye ke? nanti kalau saya jmpa filem yang ada dia, saya cuba layan ^^

      Delete
  4. nice tuto.. nak buat jugek.. tp xde PS. uwaaaaaaaaa
    kite dah try nak download.. xjumpa lamanweb nya.. alahaiii

    ReplyDelete
  5. thank you thank you sifu :P nanti aku dah try aku tunjuk 'homework' kat ko. skang xmmpu g. sbb test berlambak T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. boleh boleh. take your time. yang ni xde due date XP

      Delete
  6. Beto lahhhh. Wahhh wahhh.. peminat beto ni baru lepas baca tutorial kat atas. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. lepas ni boleh la IM buat juga ^^

      Delete
  7. Saya takde photoshop. Manalah nak cari photoshop free ya?

    ReplyDelete
  8. Akak cuba jadi orang gigih habiskan baca tuto Amy ni sebab ilmu photoshop terlalu 'nipis' :)
    Nasib baik ada gambar Beto,...
    Great work!

    ReplyDelete
  9. mak aihh..tgk byk sgt..pening jadinya..haha XD

    Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehehehehhe..... saya buat se detail yang mungkin. takut terlepas satu, habis semua x jadi.

      Delete
  10. aaaaa melting2. semacam beto merenung ku~ haha sila campak kasut ke aku. Amy, thanks! nanty kite pm ehh. In shaa Allah. rite now tak boleh. sbb online gune empon je. empon identiti laen. haha kne bukak lappy jugak.. tp klau ade watermark amy pun ok, boleh buat kenangan ;) muahh ciked. Thanks again. Nak sambung melting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. okay boleh ^^, take your time. hehe

      Delete
  11. wahh rajin nya buat satu2... akak gune filter je...xde reti edit2 photoshop ni...lemah lutut...hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. saya x reti pakai filter kak. XP

      Delete
  12. Waaallahahaha. bolehh tryy nantii. yeahh. bookmark duluu. miahahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... xpe.. buat je bila ada masa..

      Delete
  13. Ooo melting jugak... ase mcm beto merenung2 lagi walaupon bkn tok akk kan..
    Sob sobbbb
    Hahahhaa
    Skg pndai bt tuto plak...
    Tp kn amy bt la panjang mane.. akk tt akn blur2 gituuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, saya buat pun blur2 juga masa awal2. lama2 nanti biasa lah. hehe

      Delete
  14. Wahh menarik ni Amy.. sempoi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... buatlah kalau ada masa ^^,

      Delete
  15. thanks for the tutorial. esok nak cuba la. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat pun kan. hebatlah cik Fafa. hehe

      Delete
  16. gambar akak pernah jadi gini
    tapi dengan secara tidak sengaja
    pastu nak buat balik, dah tak tahu
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, dengan secara x sengaja? hehehe... saya nak buat balik pun xtahu. adeh

      Delete
  17. Okayy. akak nak tryyy nantiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  18. saya peminat beto. hehe. nak kena install photoshop r gini XD
    nice tutorial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. ha, jangan lupa buat ye XP

      Delete
  19. banyak gileeeeee steps nye Amy hahaha. untuk insan seperti akak ni memang dari awal givap da hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahaha... kalau memang nak buat, sekejap je benda ni sebenarnya ^^,

      Delete
  20. Banyaknya step. T_T Kena tunggu mambang rajin terjah baru boleh buatlah jawabnnya~ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. xpe , buat slow-slow ye.. sekejap je ni..

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.