Tuesday, October 7, 2014

TV Show Marathon Maniac
1:40:00 PM

TV Show Marathon Maniac

28 comments:

  1. Peminat drama english ni.. Dalam banyak2 cerita tu cuma TBBT jer yg aku minat.. Drama english ni kadang2 kena filter 2-3 kali juga kalau nk dijadikan tontonan umum kan? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... obses. can't help it. banyak kot ilmu aku dapat dari cerita-cerita diorang... tapi macam kau cakaplah. sangat2 x censored. aku pun malu. nak tengok, kena tengok sorang-sorang...

      TBBT memang awesome! okay, x sangka ada orang lain yang mnat cerita ni.. mekasih. haha

      Delete
  2. Zumal suka tengok Hawaii Five O dan Criminal Mind tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh... cerita crimes je lah ni bro zumal minat? XP

      Delete
  3. pernah tengok OUAT, HFO ja. tapi tengok tak pernah complete episodes pun. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau orang yang obses, dia xnak tnggal satu episod pun. heee

      Delete
  4. Semua cerita yang Amy list Cik Mimie tak layan pun..hukhuk T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... xpe...saya faham, x semua orang boleh layan tv shows ni. hee

      Delete
  5. semua bi ek.. nadyya jarang layan2 drama ni.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saya x berapa mnat korea. saya x layan sangat cerita melayu.. a bit cerewet. cter english je saya banyak layan..

      Delete
  6. once upon a time tengok tapi takat season 2 je kot.. dulu tengok supernatural tapi skrg dh makin mengarut jadi malas nk follow dah. Gossip Girls and Pretty Little Liars. and the list goes on lah. byk sgt plak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, kenapa sampai season 2 je? layan lah lagi.. so twisted kot. hehehe.. supernatural saya x layan.. entahlah, xtahu kenapa...

      PLL pun best! yep, banyak lg sebenarnya. tapi saya listkan 10 je. hehe

      Delete
  7. waa... memang marathon sakan la...

    ReplyDelete
  8. Tak pernah tengok. Amy jangan ketawakan Kak Ros.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. xpe, saya x ketawakan kak Ros. kak Ros minat Hindustan, so saya bagi exception kat kak ros. >.<

      Delete
  9. akak suka tgk hawai five 0 tu :-)

    ReplyDelete
  10. Tak pernah tengok semua cita kat atas sebab no free time.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak... tak penting pun... ^^, kalau ada masa, layan je lah... kadang-kadang cerita ni banyak bagi maklumat best.. :)

      Delete
  11. Replies
    1. saya dah tengok!!! eh, sedang. hehe

      Delete
  12. Nak tengok tapi nanti tak terbuat kerja lain. Hehe. Cer bagi tips camne nak marathon semua tv shows. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saya pun kalau dah layan, x terbuat kerja lain...

      lepas exam, saya selalu balas dendam dengan marathon. tu je masa saya buat.. haha

      Delete
  13. betul amy. kalau dh terlayan, mmg takleh nak stop. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.... kalau dah stop, langsung x terlayan dah. hahahaha

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.