Cara Break Up Yang Mudah

10:59:00 PM 54
credit to tumblr. jangan marah.... hehe.

Salah Faham Berlaku

4:07:00 PM 47
3:55 p.m apartment sorry kalian  assalamualaikum and hello lads! credit to pixhome.blogspot.com

Bila Bapa Jaga Anak

10:35:00 AM 35
     

Hadiah Dari Kak Farrah MF

2:37:00 PM 45
2:28 p.m apartment hujan!!!! my favorite day ever :D   assalamualaikum and hello lads!   ha, alkisahnya dah lama aku dapat hadi...

Dikenali Tapi Tak Famous

12:38:00 PM 40
12:21 p.m apartment tak jadi tengok Shear Madness. sedihnya. tak ada member free. credit to diggingher.wordpress.com assalamu...

Konvokesyen KPTM di PICC, Putrajaya

11:41:00 AM 11
10:53 a.m apartment bila nak dapat elaun ni. sobssss.. assalamualaikum and hello lads! ha, majlis ni berlaku minggu lepas tak...

Oh Perempuan Gila Selfie

10:07:00 PM 16
  selfie tak salah. tapi salahnya bila selfie sebab nak dapatkan pujian dari LELAKI yang bukan BERNAMA SUAMI. dan dituju khas kepada at...

November Challenge #2 .:BEST FRIEND FOREVER:.

12:15:00 PM 18
12:10 p.m rumah petang ni balik kot   assalamualaikum and hello lads!   so, here it goes. ini adalah sahabat baik aku. we'v...

November Challenge #2 .:CUTI-CUTI MALAYSIA:.

12:17:00 PM 16
12:05 p.m rumah tengah buat homework.    assalamualaikum and hello lads!   credit to www.diarymama.com  

November Challenge .:HEADER BLOG:.

10:20:00 AM 45
    ha, lawa tak header? wakakakaka. dulu masa letak serigala tu, ada juga yang terkejut. and ada yang suka. masa aku tukar, ada yang...

Adik Rayyan VS BMW .:INI BARU ORANG MALAYSIA!:.

3:43:00 PM 22
3:29 p.m apartment bengang dengan kawan. fuh fuh, sabar...   assalamualaikum and hello lads!  

Merisik di Petang Raya

11:23:00 AM 49
11:09 a.m apartment lapar   assalamualaikum and hello lads!   hahahahahahhahahaa. meh kita gelak sama-sama dulu. alkisahnya cer...

November Challenge #2 .:GADGET:.

10:40:00 AM 25
10:32 a.m apartment buat capstone   assalamualaikum and hello lads!   honestly, aku bukan peminat gadget. so, boleh kira berapa...

November Challenge #2 .:GETARAN JIWA:.

10:13:00 PM 24
10:03 p.m apartment xtahu nak buat apa   assalamualaikum and hello lads!       okay, memandangkan aku suka semua jenis la...

November Challenge #2 .:PEMIMPIN BERWIBAWA:.

2:31:00 PM 36
2:22 p.m apartment kejap lagi kuiz Semiconductor. haha.. -.-   assalamualaikum and hello lads! ini adalah bagi aku, pemimpin yang a...

Tiba-Tiba Hati Merindui Mereka

12:40:00 AM 18
  maaf, niat di hati bukan nak bagi sesiapa teringat kenangan lama atau bersedih hati. cuma tiba-tiba hati teringat pada yang telah...

November Challenge #2 .:FAMILY'S EVERYTHING:.

9:29:00 AM 23
 

November Challenge #2 .:SELFIE:.

11:34:00 AM 17
11:28 a.m apartment i should study -.- assalamualaikum and hello lads! credit to jonnegroni.com

Benda Baik Pun Tak Nak Ajak

10:36:00 AM 32
10:22 a.m apartment bad mood   assalamualaikum and hello lads!   ha, actually, bukan bad mood pun. tapi hormon tak berapa betul...

Kenapa Kita Jatuh

7:55:00 PM 52

Macam Langit Dengan Bumi, Ye Ke?

8:06:00 PM 30
8:00 p.m apartment adik pun ada   assalamualaikum and hello lads!   credit to favim.com haritu someone pernah cerita p...

Tahniah Kak Ayu ^^,

9:24:00 PM 20
  tahniah kak Hidayu Ayumie :) ini je yang mampu aku buat. nak pergi melawat, jauh pula Kelantan tu. erk.   *alkisahnya baca entri ...

CN1 .:BUNGA BUNGA CINTA:.

1:21:00 AM 34
  1. Baby's Breath - serious aku obses dengan bunga ni. buat masa kahwin la. hahahahaha. 2.  Majestic red calla lily ...

Siapa Minat Korea?

7:41:00 PM 30
7:35 p.m apartment maghrib oi.. awal dah sekarang.   assalamualaikum and hello lads!    

CN1 .:A WELL-READ WOMEN IS A DANGEROUS CREATURE:.

12:02:00 PM 46
11:16 a.m apartment tunggu kelas pukul 2 satgi.    

Lunch Di Port Cafe, Seksyen 9 Bangi

9:23:00 PM 49
8:36 p.m apartment malasnya nak study harini -.- assalamualaikum and hello lads!

CN1 .:QUOTES I LIVE BY:.

9:52:00 AM 32
credit to motivationgrid.com

Speechless Saturday .:BUKAN CINTA BIASA:.

3:33:00 PM 38
  Kisah Benar Tentang Sahabat Untuk Perkongsian :)

CN1 .:FAVORITE BLOGS:.

11:47:00 AM 37
11:01 a.m apartment hias bilik   assalamualaikum and hello lads!      

Hello Soldier's Wife .:Fantastic Friday:.

1:15:00 PM 25

Kenapa Lambat Sangat

7:08:00 AM 57
6:44 a.m apartment lapar :(   assalamualaikum and hello lads!   alhamdulillah. dah masuk hari Jumaat pun kita.   

CN1 .:BILA BERTEMU BUAH:.

11:43:00 PM 46
  assalamualaikum and hello lads! aku ada banyak entri nak buat dalam kepala. tapi malas nak taip. so, ini je aku buat dulu. hahaha...

CN1 .:THE AWESOME CELEBRITY:.

11:20:00 AM 41
   

Dil Ne Yeh Kaha Hai 2 (Dhadkan)

9:51:00 AM 37
  banyak-banyak lagu lama, ini paling aku suka!!! semua lagu dia best. tapi this one, aku replay tak habis-habis.. sorry kalau rasa annoyi...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes