Cara Break Up Yang Mudah

credit to tumblr.
jangan marah.... hehe.


post signature

Share:

54 comments

  1. Replies
    1. ha'a.... cuba suh sape2 nak break up tu try. hehehe XD

      Delete
  2. Suruh dia tekan break kuat kuat ! hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... ini memang sedap gila la.... memang terdesak nak break up :P

      Delete
  3. Replies
    1. hahahaha.. nnti suh sape2 try. jadi tak :P

      Delete
  4. takut boyfriend lambat pick up tak faham nanti

    dia ingat hubungan tu ok rasa macam kitkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boyfriend lambat pick up, terus terang je la.. hahahahah

      Delete
  5. Hahahhaa. nak break selamanya kena 24 jam makan kit kat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahaha... adoi, susah lak macam tu. nasib baik kit kat sedap.. tapi mahal la pula.. haha

      Delete
  6. Replies
    1. hanya kit kat mampu berkata-kata....

      Delete
  7. bukan patahkan ja kitkat tu, hancur2 kan sekali. haha *kejam dak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. aiyooo, kejam sangat tu..... macam nak bunuh dia pun ada.. :P

      Delete
  8. kalau jenis 'tak paham bahasa' ..parah la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... patutlah nak break up kan. adoi

      Delete
  9. Hahaha...bagi kit kat sekotak dekat beliau..

    amy jemput singgah sini :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/12/10-pengomen-tegar-november.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnak la bagi dia.. kita makan, pastu kita patahkan depan dia.... hehehehe... baru best :P

      Delete
  10. adeh...
    rasa2 boleh makan pelempang nie ..
    hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... ni kiasan paling simple tau... kalau kena pelempang, memang ye lah tu dia nak mnx break up

      Delete
  11. Just stumble your blog!

    Jemput join segmen Bloglist Sulung Annur
    Berpeluang menang FAcebook Page dengan like 2000.
    Nama boleh pilih sendiri
    Klik -> Segmen Bloglist Sulung Annur

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. ha, lepas ni saya hantar satu ye... hahahah

      Delete
  13. Replies
    1. ha, tahu xpe. lepas ni boleh cuba :P

      Delete
  14. Replies
    1. lapar xpe. jangan buat macam kat atas sudah. haha

      Delete
  15. kalau jenis yg blur susah gak ni. haha. boleh appy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha kalau blur, cakap je terus terang :P

      Delete
  16. memang heart break akak gitu. aahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah.... sambil tu ley makan sekali :P

      Delete
  17. gurau kasar tu hahaha.. tapi brilliant.
    kalau jenis bendul tak paham.. sumbat aje kitkat kat idung haha

    ReplyDelete
  18. Senangnya, takut kena sumbat dengan kitkat tu jer

    ReplyDelete
  19. Hihi. Tersirat tu. Tapi kalau yg tak paham hint macam tu susah jugak.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.