CN1 .:THE AWESOME CELEBRITY:.

 
 


assalamualaikum and hello lads! harini kita cerita pasal retiss pula okay. 

1. Shah Rukh Khan . duh...

2. Zamarul Hisham

3. Aishwarya Rai

4. Umie Aida

5. Anne Ngasri

6. Hugh Jackman

7. Bradley Cooper

8. Jennifer Lawrence

9. Amy Adams

10. Mandy Moore

11. Deepika Padukone
 
 
post signature

Share:

41 comments

  1. Shah Rukh Khan top 1 tu...hehehe :)

    tag Amy kat sini :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehehe.. saya x famous la malangnya XP

      Delete
  3. Akak suka 1, 3, 9 & 11. Dan paling suka tgk gandingan SRK dgn Deepika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. betul! nampak sweet je dorang.. dorang dapat award tu as the best couple in movies. hehe

      Delete
    2. Tak sabar nak tgk citer Happy New Year :)

      Delete
    3. Suke jgkk. Citer chennai express mmg kelakor!! Hoho. Xsbr happy new year jgk :D

      Delete
  4. Replies
    1. saya x mnat dia sangat unfortunately.. hee

      Delete
  5. Amboi..hi hi...lengkap sudah cabaran tu dik..akak je masih merangkak nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... xpe kak, buat slow-slow ^^,

      Delete
  6. terima kasih kerana selalu sudi bertandang ke blog saya..jasamu dikenang.. :) Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    ReplyDelete
  7. srk no 1 tuuuu. haha.
    deepika tu cantik kat lesung pipit dia. suka gak tengok dia berlakon dalam chennai express, yeh jawaani hai dewani dengan ram leela. dalam yjhd tu lagu badtamez dil best kot. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, of course! XP

      betul. dia lawa sangat.. jeles. sobs. wah, ni memang peminat hindi juga ni.. semua cter tahu. hehehe... tapi malangnya dia dengan mamat tu dah clash... adoi.. rasa macam dah perfect dah... ada yang terbaru, Happy New Year, akak x tengok ke? hehe..

      ram leela tu, saya suka lagu Nagada Sang Dol. peghh.. bila dia menari... berpusing-pusing...

      Delete
  8. Replies
    1. hehehe... handsome, pandai nyanyi lak tu.. XD

      Delete
  9. haruslah SRK kan? hehehe.. samalah!! ^_^

    ReplyDelete
  10. Oh minat giler dgn srk juga nih..akak pon dik!!! Hehe..

    ReplyDelete
  11. SRK mmg duduk tangga ke atas okayy!

    ReplyDelete
  12. saya suka aamir Khan lagiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sama. Ros pun lebih kepada Aamir Khan.. jangan marah Amy . hihu

      Delete
    2. hahahaha.. aamir khan pun the best gak.. x kisah pun ^^,

      saya suka cter dia yang Dhoom tu. pandai betul dia bawa 2 watak.. terbaik!

      Delete
  13. Amboiiii shah rukh khan 1st tuuuuu...

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. dia je saya fikir dulu masa challenge ni.. heee

      Delete
  15. haruslah SRK first ..! hahaha.. semua tak berapa kenal yg hindustan boleh la agak2 sikit.hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahaha... okay le tu kalau boleh kenal sikit2 XP

      Delete
  16. Sukoo SRK jgkk. Salman khan pn sukoo! Aamir dlm dhoom 3 sgt macho. Aww..hahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! sep sikit kak. hahaha.. yep, macho gila.. yang jadi pelik sikit tu pun comel.. apa entah nama dia.. samar erk? lupa -.-

      Delete
  17. No 1 tu masih menjadi pojaaan. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tatap menjadi pojaan hatiku. haahah

      Delete
  18. zamarul hisyam teringat drama kafarah haritu :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.