CN1 .:THE AWESOME CELEBRITY:.

By Amy J - 11:20:00 AM

 
 


assalamualaikum and hello lads! harini kita cerita pasal retiss pula okay. 

1. Shah Rukh Khan . duh...

2. Zamarul Hisham

3. Aishwarya Rai

4. Umie Aida

5. Anne Ngasri

6. Hugh Jackman

7. Bradley Cooper

8. Jennifer Lawrence

9. Amy Adams

10. Mandy Moore

11. Deepika Padukone
 
 
post signature

  • Share:

You Might Also Like

41 comments

  1. Shah Rukh Khan top 1 tu...hehehe :)

    tag Amy kat sini :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  2. Akak suka 1, 3, 9 & 11. Dan paling suka tgk gandingan SRK dgn Deepika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. betul! nampak sweet je dorang.. dorang dapat award tu as the best couple in movies. hehe

      Delete
    2. Tak sabar nak tgk citer Happy New Year :)

      Delete
    3. Suke jgkk. Citer chennai express mmg kelakor!! Hoho. Xsbr happy new year jgk :D

      Delete
  3. Replies
    1. saya x mnat dia sangat unfortunately.. hee

      Delete
  4. Amboi..hi hi...lengkap sudah cabaran tu dik..akak je masih merangkak nie

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana selalu sudi bertandang ke blog saya..jasamu dikenang.. :) Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    ReplyDelete
  6. srk no 1 tuuuu. haha.
    deepika tu cantik kat lesung pipit dia. suka gak tengok dia berlakon dalam chennai express, yeh jawaani hai dewani dengan ram leela. dalam yjhd tu lagu badtamez dil best kot. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, of course! XP

      betul. dia lawa sangat.. jeles. sobs. wah, ni memang peminat hindi juga ni.. semua cter tahu. hehehe... tapi malangnya dia dengan mamat tu dah clash... adoi.. rasa macam dah perfect dah... ada yang terbaru, Happy New Year, akak x tengok ke? hehe..

      ram leela tu, saya suka lagu Nagada Sang Dol. peghh.. bila dia menari... berpusing-pusing...

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe... handsome, pandai nyanyi lak tu.. XD

      Delete
  8. haruslah SRK kan? hehehe.. samalah!! ^_^

    ReplyDelete
  9. Oh minat giler dgn srk juga nih..akak pon dik!!! Hehe..

    ReplyDelete
  10. SRK mmg duduk tangga ke atas okayy!

    ReplyDelete
  11. saya suka aamir Khan lagiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sama. Ros pun lebih kepada Aamir Khan.. jangan marah Amy . hihu

      Delete
    2. hahahaha.. aamir khan pun the best gak.. x kisah pun ^^,

      saya suka cter dia yang Dhoom tu. pandai betul dia bawa 2 watak.. terbaik!

      Delete
  12. Amboiiii shah rukh khan 1st tuuuuu...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. dia je saya fikir dulu masa challenge ni.. heee

      Delete
  14. haruslah SRK first ..! hahaha.. semua tak berapa kenal yg hindustan boleh la agak2 sikit.hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahaha... okay le tu kalau boleh kenal sikit2 XP

      Delete
  15. Sukoo SRK jgkk. Salman khan pn sukoo! Aamir dlm dhoom 3 sgt macho. Aww..hahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! sep sikit kak. hahaha.. yep, macho gila.. yang jadi pelik sikit tu pun comel.. apa entah nama dia.. samar erk? lupa -.-

      Delete
  16. No 1 tu masih menjadi pojaaan. Hehe

    ReplyDelete
  17. zamarul hisyam teringat drama kafarah haritu :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.