CN1 .:BUNGA BUNGA CINTA:.

 

1. Baby's Breath - serious aku obses dengan bunga ni. buat masa kahwin la. hahahahaha.

2.  Majestic red calla lily

3. White Godetia

4. Double Tulip

5. White Sweet Pea

6. White Lunar Buds

7. red ranunculus 

8. Pampas Grass 

9. Lilacs

10. White Peruvian Lilies 

11. Tuberose 

main ambil je bunga yang nampak comel. aku suka baby's breath je. aku bukan peminat bunga. sekian. so, kalau dapat coklat, excited tu lebih sikitlah compare dengan bunga. hahahaha. sebab aku x reti jaga bunga -.-

adios~
 
 
post signature

Share:

34 comments

  1. high five siket. tak suke bunge jugak. klau longgok cokelat dpan bijik mate, rase nye sehari boleh habis kot. haha

    Kalau bunge.. alahai.. penah lah dpat skali dlu, harap terakhir kalinye lah. haha sbb rase syg sbb me'layu' kan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kan, bukan sehari, beberapa jam pun boleh hilang dah. wakakkaa...

      saya pun baru dapat bunga haritu... tapi sekejap je dia segar -.-

      Delete
  2. Ok la tu. Tau jgk jns beberapa bunga. Akk zero. =„=
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  3. kaksha kalau orang bagi bunga, suka keringkan lepastu buat folio bunga kering... hahahha tu aktiviti dulu laaa... sekarang takde bebunga dah... makan je kaksha mintak kat tuan macho sorang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, rajinnya kaksha buat. kalau saya, memang malas. pastu xtahu nak letak mana. hahaha

      makan lagi best!

      Delete
  4. Replies
    1. bunga ros, tunggu orang bagi dulu, baru tahu minat ke tak. :P

      Delete
  5. Sama jugak. Akak akan pilih coklat dari bunga...;-)

    ReplyDelete
  6. wahh... sama laa.. kadang nama bunga pon kite xthu..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. kan.. tahu bunga nya macam mana. nama fail -.-

      Delete
  7. omg baby breath sesuai buat flwer crown! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah ada plan dah ni sebenarnya. hahahahahaha

      Delete
  8. Cik Mimie suka rose je..hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? hehe. sebab tu lah blog cik Mimie penuh bunga ros kan :P

      Delete
  9. Erk..akak baru perasan yang akak tak ada bunga kegemaran...bunga kantan leh kira tak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. bunga kantan? errr.. boleh kot :P

      Delete
  10. Replies
    1. hahaha. cuba google, kompem oooo, bunga ni rupanya..

      Delete
  11. Suka tengok pokok2 orkid jiran selang 2 baris rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai, orkid memang cantik. tapi nak jaganya susah orang kata. hehe

      Delete
  12. Wahh. Bunga nama glamer2 belaka. Mesti nama saintafik ni kannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kalau nama saintifik lagi pelik IM

      Delete
  13. kita tak tahu nama bunga2 secara saintifik.. tgk rupa main sebut ja namanya.. hehe..suka bunga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. saya tahu certain bunga je..

      Delete
  14. Sweet Williams pun cantik juga.. ^_^
    Fefeeling baring kat padang hijau sambil dikelilingi Sweet Williams..
    Hanya di Barat je ade..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah, lawa combination warna dia... seronoknya ! ^^

      Delete
  15. uuuuit bunga bunga cinta tu..
    akak jenuh nak google satu satu nk tengok gambar bunga macam mane.

    ReplyDelete
  16. haha. kalau kite tak kenal bunga. tapi teringin nak pegang lavender.

    ReplyDelete
  17. Xknl 1 pon bunge tu amy..
    akk knl bunga rose je.. bunga matahari
    bunga raya..
    hahaha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.