CN1 .:FAVORITE BLOGS:.

11:01 a.m
apartment
hias bilik
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
 
alamak, harini susah punya challenge. kena fikir 11. mampuih den. aku list kat bawah ni tak bermakna aku tak suka yang lain okay. aku masukkan Tumblr sekali memandangkan tu adalah blog juga.



dua-dua dekat atas ni, kalau aku lupa diri sekejap, aku baca quotes dalam blog diorang. and serta merta perasaan insaf tu bertandang. it seems bad tapi aku perlukan something untuk push aku balik.



5. Adventurous Kate - dia sanggup berhenti kerja sebab nak travel and she travels alone.


 
 
 
10. Dr Cinta Punya Belog

11. Aiman Azlan
 
 
 
post signature

Share:

37 comments

  1. ada sebahagian tu kita tak pernah tgk lagi..nak terjah sana..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, ada masa datang ler terjah sana ^^

      Delete
  2. Wahhh nak terjah diy tu sakgy, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. DIY dia biasa-biasa je. tapi saya suka style2 macam tu ^^

      Delete
    2. DIY die jenis mewah. certain people je boleh buat.. tp klau nk cuci mata, best saja! haa geram tengok

      Delete
  3. Wahhh cm syok je tuuu... leh trjah satu2.. akak tau masam manis kak ita tu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. saya sejak terperasan blog tu kat bloglist kaksha, tertarik lak nak tengok apa yang bestnya dalam blog masam manis tu. then i know why...

      Delete
  4. Hoho..tau masam manis je...yang len x berapa familiar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. yang lain banyak mat saleh je... kadang2 seronok la baca.. kalau blog orang Melayu cakap inggeris, saya kureng sikit. ikut cara penulisan dia lah.. kalau menarik, saya baca ^^

      Delete
  5. Xprnh msuk lg semua tu..nnt pi tgk sat :D

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehehe.. terjah je mana-mana yang berkenan XP

      Delete
  6. Replies
    1. masa saya dekat mrsm dulu, saya ada terjumpa sorang foreigner aka traveler ni.

      katanya dia pun berhenti kerja sebab nak travel. then, saya tanya benda sama macam akak juga. dia kata dia kerja keras dulu. 3 kerja setiap hari. yes, it seems impossible. but it's the truth bila kerja dekat tempat macam dia..

      akhirnya, bila dah banyak duit, dia berhenti kerja and dia travel dengan kawan-kawan.

      tapi kalau muda2 ni, family kaya ler tu... x pun, selama dia kerja kat mana-mana, dia cari duit sampingan sekali ke kan...

      Delete
    2. mmg lah kena simpan dulu kan? sama mcm akak. akak nak keje dlu and then baru fokus mekap2. haha. takde kena mengena kan?

      Delete
    3. yep. kena simpan dulu.. kalau saya, memang x reti lah. skelip mata je, eh, mana p semua duit aku? hahahaha...

      cewah, apa salahnya ceburkan diri dengan kerja mekap. try kerja dekat kedai wedding ke. hehe

      Delete
  7. Lepas ni nak pergi tengok blog diaorang pula. Terima kasih sebab share blog-blog ni.

    ReplyDelete
  8. suka jugak baca dr cinta punye blog masa dulu2 lepas heartbroken. banyak bagi motivasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, saya pun sama. tapi sebab masih single la bukan sebab heartbroken. hee.. tapi memang dia banyak bantu saya ^^,

      Delete
  9. saya memang suka bab2 blog yg ada quotes ni.. confirm jap lagi terjah yg dua2 tu.. ^_^

    ReplyDelete
  10. dulu amy bg tumblr pendekar patah hati kt nadyya kan? skg nadyya rajin sgt stalker beliau.. sgt suka quotes beliau.. huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. hehehe. betul. saya pun suka. kalau gadis tudung labuh tu, dia jarang update..

      Delete
  11. Wahh boleh terjah juga ni... Thanks Amy.. :)

    ReplyDelete
  12. Ada yang akak tak penah pergi lagi. Nak intailah...

    ReplyDelete
  13. Semua blog baru boleh intai2 depa lepas ni

    ReplyDelete
  14. ada yang belum pernah kak ros terjah kat atas tu, ada yang sealalu je kak Ros singgah :)
    tapi bab travel, tak kerja tu, bahagianya!.. nak kena menabung ni...

    ReplyDelete
  15. alamak!! x pernah baca blog dorang ni mmg x familiar bagi sis :-)

    ReplyDelete
  16. yup, kite pun kalau rasa makin macam kurang iman, bukak balik blog or fb yg ingatkan kita tentang Allah. bukanlah tak berusaha tapi memang kena ada motivate dari segi itu.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.