CN1 .:QUOTES I LIVE BY:.

Those Who Fail, Failure, Miserably, Can Achieve greatly, Quotes to live by
credit to motivationgrid.com
credit to inntrending.com
Quotes Every Girl Should Live By
aku lebih suka dia berbanding Marilyn Monroe
credit to thechive.com
credit to
I don’t care about losing people who don’t wanna be in my life anymore. I’ve lost people who meant the world to me and I’m still doing just fine.
—  Pleasure P (via onlinecounsellingcollege) This has never been more true then it is now in my life
(via goodnightmiamor)

credit to the-personal-quotes
credit to drowning-in-wishes
credit to dandelion-ditiup-angin
Never search your happiness in others, find it with Allah, you’ll feel happy even when you’re alone.
— (via analyticalmuslim)

tersenyum-melihat-langit:

tulip-putih:

Ada gadis yang Allah bagi kekuatan untuk dressing sendiri dia punya wound. They don’t share it to the world. Why don’t they? Sebab personal things hanya untuk personal ears. Lagi satu, sebab dorang paramedik. Haha.

sebab dorang paramedik :D
credit to jubahandconverse


post signature

Share:

31 comments

  1. Kak wana suka quote ni..
    Marry someone who will promise to wake up you for fajr..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul. kalau subuh pun dia liat nak bangun, haish.. susah ler.. hehe

      Delete
    2. me too :)
      Harap sgt dpat asben yg boleh kejut pagi..

      Delete
  2. suka tgk hat burung tu. who did u notice more? haha. mmg jie notice hat sekor tu je. sbb dia lain. be different! :D tpi mmg smua quotes nie terbaikk lah. suka baca quotes. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... kan. kita xde masa nak tilik burung yang atas2 tu sebab sama je... hehehe. akak pun suka baca quotes ^^,

      Delete
  3. best quotes ni. nak bookmark untuk dijadikan motivasi di kala down.

    ReplyDelete
  4. gambar 1 : banyak kali refresh pun tak keluar.
    gambar 2 : rasa macam nak print and tepek kat meja kerja [jangan terkezut sebab memang dah selalu buat]
    gambar 3 : oemmgeee.. i'm not so that kind..
    gambar 4 : so mesti ramai yg notice saya kan. oh adakah saya patut berbangga? hehehe.. ^_^
    gambar 5 : hurmm.. memikir sat..
    kesimpulan; awat cik blog, hang rasa sunyi ka?
    kita tak pernah sunyi walaupun mungkin orang lain fikir begitu.
    Allah ada, Dia nampak, Dia tahu.. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar 1 : those who dare to fail miserably, can achieve greatly.

      gambar 2 : haha. saya lak simpan je dalam document. rasa bosan, baca balik.

      gambar 3 : at least kita dah cuba buat yang terbaik.

      gambar 4 : haha... berbalik kepada quote no 7. ^^

      gambar 5 : pernah tgk cerita Ek Villain dengan Kal Ho Naa Ho tak? hehe.

      xde lah. tapi ada masa memang akan rasa sunyi. bila kawan2 dengan pasangan masing2. bila jauh dari keluarga. bila duduk dalam bilik je. sunyi juga. hehe.

      Delete
  5. sometimes we need these quotes to give back the spirit.

    haa gitu :)

    ReplyDelete
  6. terbaik semua tu. tapi kak ros lagi tertarik dekat burung tu.. sebab bergambar kot?. hihi..

    ReplyDelete
  7. Kene tanya betul-betul pasangan tentang solat, kan? Harap sape yang nak getting married x nyesal kemudian hari.

    ReplyDelete
  8. Buat baik pada orang walaupun ada orang lain yang menyakiti hati kita...
    ...itu tidak bermakna ada hati lain perlu dilukai.

    ReplyDelete
  9. arghh..suka sgt quote ni "Marry someone who will promose to wakeup you for fajr" Coz sis J susah sgt nak bangun terutama hari cuti. susah tul nak jumpa guy leh boleh promise camtu huhuh

    ReplyDelete
  10. semua pun quote yg bagus. pandai carik :)

    ReplyDelete
  11. Semua quotes memberi erti, memang terbaik.

    ReplyDelete
  12. semua quote best. paling suka yasmin mogahed. ayat dia terus masuk ke jiwa :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.