Dance Like A Chammiya

By Amy J - 10:27:00 PM

10:24 p.m
apartment
blogwalking perlahan-lahan
 
harini nak menari je. since kesal masih terasa. nantilah kalau berkesempatan, akan ku ceritakan di sini. buat masa ni, salah satu cara release stress yang aku buat. MENARI dan menyanyi.
 
Dance Like A Chammiya ni sangat kelakar dance dia. tapi kalau korang tengok movie, korang akan tahu kenapa diorang menari macam tu. and of course, ada SRK and Deepika Padukone! 
 
 
 
 
 
post signature

  • Share:

You Might Also Like

52 comments

  1. Slh satu cara kurang kan stress menari & menyanyi la kan Amy..ok, mcm best pula dance like a chammiya tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... kalau saya, saya sukalah lagu ni. dok repeat je dari semalam :P

      Delete
    2. ye ke kak SHikin? xpelah, x tengok video dia pun xpe. ^^,

      Delete
  2. Tarian dari cerita hindustan rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... yes, betul tu kak Shikin. you know me already :P

      Delete
  3. intro video yang menarik , hahaa . best lagu

    ReplyDelete
  4. amboi,semangat dengaq lagunya. rasa nak berjoget sekali. hehe.ni cerita happy new year kan kalau tak silap?tak dan tengok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. yep! cerita happy new year... saya pun x tengok lagi... sebab belum keluar dvdrip.. x sabar nak tengok! >.<

      Delete
  5. memang hilang tension layan lagu hindustan ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... salah satu cara saya hilangkan tension memang macam ni lah :P

      Delete
  6. Disebabkan amy dah cdgkan movie gandingan mereka berdua ni, ammaa. Kena tengok lahhh. Utube ade kan? Moge2 ade. Pagi nanti nk tengokk. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.... xtahu lah best ke tak...saya pun belum tengok lagi... x sure lah ada ke x.. kalau jumpa, jumpa lah ^^,

      Delete
    2. tak jumpe, sob sobb
      bidio ade lah..

      Delete
  7. kalo yana, lago kpop.. rmai2 mnari dgn dak uma.. mls nak p joging, kuarkan peluh cara menari.. :p

    ReplyDelete
  8. Menari n menyanyi memang boleh release tension..Cik Mimie biasa buat tyme study dulu bila ada test n exam..heehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa.. ye ke cik Mimie? saya sepanjang masa buat :P

      Delete
  9. Jom join pencarian bloglist.
    Untuk 2 Bulan .
    Syarat - syarat pun senang .
    Apa lagi? Jom!

    http://faris-ris.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloglist-november.html

    ReplyDelete
  10. Ala, online pakai hp, tak dapat tengok ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak Sal.. nnti dah pakai laptop, tengok lah :P

      Delete
  11. haha. jom menari tak hingat duniaaa! wweee

    ReplyDelete
  12. cik amy dah layan filem happy new year?
    best tak? berapa bintang kasi?

    hari tu saya nak pergi tengok, sorang pun kawan taknak teman.
    ye lah, maybe tak kelas kot layan citer hindustan kat panggung.
    tunggu je kat tibi depa kata..
    huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum :( dengar lagu dia je dulu... samalah kita kak Gee. nak tengok, tapi xde member yang mnat hindustan. sobs...

      kalau kat tv, memang berkurun la jawabnya -.-

      Delete
  13. lepas tgk dorang menari..rasa nk menari jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... tapi jangan menari macam dorang lak :P

      Delete
  14. akak menari dalam bilik waktu berzumba saja. hihi.. buat depan orang malu haih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sama kak.. segan nak menari depan orang. x power pun. hehehe

      Delete
  15. Rasa dah bergoyang-goyang badan ni tengok diaorang menari.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh....kelakar je tengok diorang menari kan ^^

      Delete
  16. Alaa xleh nk bukak pakai fon nia.. cmne menari tu amy... nk tgk amy nari2.. cm best jee

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.