Dil Ne Yeh Kaha Hai 2 (Dhadkan)


 

banyak-banyak lagu lama, ini paling aku suka!!! semua lagu dia best. tapi this one, aku replay tak habis-habis..



sorry kalau rasa annoying, aku memang obses sikit dengan Hindustan -.-


adios~

post signature

Share:

37 comments

  1. ada part 2 plak?hehehe.i olls pun suka lagu ni.suka filem dia jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, yang first tu lain, ni lain. hehehe... ye betul! ummi pun suka filem ni. haha

      Delete
  2. apa yang annoyingnya bila seseorang minat & obses to something..?? hahahhaa lagu ni cam feeling seh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah.. takut ada orang cakap, ish minah ni, x abes2 hindustan dia... hahaha...

      Delete
  3. best lagu ni..
    adoiii, teringat zaman muda-muda dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. alah, sekarang pun mama muda lagi. XP

      Delete
  4. Lama saya tak menonton hindustan ni hhmm.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. apalagi abang KK, p layan.. hehe..

      Delete
  5. Lagu2 dalam cerita ni semua best2 :) Tapi Cik Mimie suka lagu2 cerita Mujhe Dosti karoge..yg medley tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a! medley dia lama tapi memang best! hahaha... :D

      Delete
  6. tak tengok citer ni..
    tau mohabbatin aje hahaha..
    okay suka dil hai tumharaa gak
    sbb arjun hensem ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ye ke? hahaha. try la layan kak. hehehe

      dil hai tumharaa pun awesome! ^^,

      Delete
  7. sejak bila pulak layan hindustani nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiyooo. abang Arz x tahu ke saya suka hindustan? hahaha

      Delete
  8. jangan tiba-tiba berangan menari dengan hitrik roshan sudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha... saya x mnat sangat dia... saya mnat pelakon lain. XP

      Delete
  9. Replies
    1. hehehehe.. lagu la buat kita mnat dengan movie dia.. ^^,

      Delete
  10. Ok ni sama dengan Kak wana..minat giler dengan filem Hindustan..boleh hantuk kpala sama2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahahaha. yeh! sep sikit kak Wana! :D

      Delete
  11. Rhhh ni cte ape ea... pasal ape.. lagu mcm pernah dengar...
    Tp xleh tngkap..kalau amy nk tau akk lyn hindustan dulu2 je... last kaho na pyar hai
    Pastu xminat da

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah... cter Dhadkan.. pasal apa entah.. cinta tiga segi. lupa dah macam mana plot cternya. hahaha...

      kaho na pyar hai memang dah lama sangat lah tapi ni pun cter lama gak. heheh

      Delete
  12. Tu diiaaaa peminat Hindustan.
    Silap2 tgh dancing..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. yeh, tepat sekali... XP

      Delete
  13. dil ne ye kaha he dil se, mohobbat ho gai hai tumse! haha. suka jugak! <3 <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah!! ada lagi peminat Hindustan.. hehehe. sep sikit kak! ^^,

      Delete
  14. tak sakit ke muka akshay kena penangan rambut shilpa shetty yg berpusing2 tu? hehe..
    apapun cerita ni memang best. versi lelaki yg shilpa kejar sunil tu pun best jugak. sedih siak sampai menangis tengok. hati tisu betul.. zaman pelakon bollywood masih hensem dan muda.. sekarang.. tak dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. akak Gee cakap macam tu, baru saya perasan. lol. entahlah.. terpaksa la kot. kalau x sampai bila x abes scene ni. hehehehe...

      yep, emosi juga la cerita ni.. ahaha. sebab tu ummi suka... ummi saya susah sikit nak mnat hindustan.. sekali dia mnat. hahaha...

      skang ada juga hensem, tapi nak kata berbakat gila tu xde lah sangat.

      Delete
  15. DIK, SUGGEST LAH CERITA HINDUSTAN YANG BEST LAGIII.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. in shaa ALLAH kak, nnti saya cari cerita baru ye ^^,

      Delete
  16. best! dulu kak Ros sampai hafal lagu lagu dalam filem ni... tapi sedih la ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... saya pun hafal XP

      memang sedih betul cter ni..

      Delete
  17. Cite nie sllu akk tgk kt youtube. Amazing film from shilpa shetty. lagu dlm cite nie da hafal dahh. Akshay kumar plg cool, baik je orgnya..hehe. :D

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.