Hadiah Dari Kak Farrah MF

2:28 p.m
apartment
hujan!!!! my favorite day ever :D
 
assalamualaikum and hello lads!
 
ha, alkisahnya dah lama aku dapat hadiah dari kak Farrah. tapi since aku bagi alamat rumah, aku tak tahulah hadiah apa yang aku terima tu. balik je minggu lepas, terus aku koyak semua bungkusan. hahahaha... 
 
and voila! lawa gilaaaaaaa hadiah yang kak Farrah bagi. aku dah la suka benda-benda kraf ni. cuma aku tak reti buat je. hahaha. 
 
http://instagram.com/amysyeera/

 
 
tengok tu. ada nama aku tau. terus aku masukkan dalam Kotak Memori. terima kasih kak Farrah. really really really love it! sampai adik pun ambil salah satu hadiah yang akak bagi. hahaha. 
 
tak silap, aku dapat dua hadiah. satu sebab aku jadi pengomen tegar kot and satu lagi sebab aku menang entri kreatif dalam pengorbanan cinta. wakakaka. nak tengok apa entri aku? 
 
credit to kak Farrah MF
 
well, aku dengan Hindustan tak boleh dipisahkan. hahahahahaha.
 
 
post signature

Share:

45 comments

  1. Waahh tahniah amy :) ayt dieeee pehh haha
    Nak cite industan, carik amy, hahaha
    Cite korea, carik budak, kekeke

    Sini pun hujan. Bedentum dentum guruh di langit haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih as ^^, hehehehe.. ye, carilah saya :P

      Delete
  2. lupe pulak nak ckap yanng............ kite jeles! Hasil tangan kak Farrah de bomb. Cume belum berpeluang nak memilikinya. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. kita pun jeleesssssssssssssssss!!

      nanti dapatlah tu. in shaa ALLAH ^^,

      Delete
    2. Akak pun nak jelesssssssss gak! Dah korang main jeles2 :D

      Delete
  3. Wah bestnya..tahniah..memang cantik..hebat la entri Amy..memang layak pun dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  4. Wah, cantiknya hadiah dari kak farrah..tahniah Amy :)

    ReplyDelete
  5. perghhh siap lirik kal ho na hooo dasat ni

    ReplyDelete
  6. Cantik kan...nak tak hadiah handmade Acik?Hmm..kena pikir dulu nak buat apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! takpe, fikir dulu ye acik... hehe

      Delete
  7. untung sangat dapat hasil tangan kak farah. tahniah yee :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Amy! Memang cantik hadiahnya

    ReplyDelete
  9. wahhhhh craft card! cantiknye!! Hindustaaannnnn! semua citer tu Ana suke gak! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe. yeahhhhhhhhhhhhh, sep sikit!!! :D

      Delete
  10. Congrats dear.... seronok lettew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. seronok lerr. :P mekasih kaksha ^^

      Delete
  11. Alamak, huruf Y tu terkehel dalam perjalanan rasanya. Hadiahnya tak seberapa jika dibandingkan kesudian Amy support blog akak. Adik Amy berkenan dgn keychain ke bookmark? Thanks again!

    ReplyDelete
  12. K.Farrah ni kretip sesangat.
    Semua hasil tangan k.Farrah akak suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/10/hadiah-istimewa.html
      * Dari k.Farrah juga..

      Delete
  13. tahniah..! simpan elok2 kad ni,nanti 20tahun akan datang tgk balik..hehehe..

    ReplyDelete
  14. memang patut menang pun.. puitis benar hehehe..

    ReplyDelete
  15. Tahniah. Bestnya siap ada nama sendiri. Boleh tulis bebanyak ala2 puisi ni. Hehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.