I Told You So Heart

 
 

 
 
 
 
post signature

Share:

28 comments

  1. dear heart, i told you so.. but you didn't listen. suka baca ayat pic akhir tu.. ^^, mendalam mksud. :)

    ReplyDelete
  2. jap.. mama nk komen tentang template.. asal lawa sgt ni.. jeles tau.. haha

    ReplyDelete
  3. jangan dikenang kisah yang lama ;-(

    ReplyDelete
  4. suka 3-3 ayat ni..... feeling2 loving gittew...

    ReplyDelete
  5. heart wont listen to brain bcoz they got no ears. ^_^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. xde lah.. crush pada orang sama sejak foundation. hahahaha

      Delete
  7. Pernah ah rasa macam ni. Hahahahaha. Nasib baik sekarang dah move on. hiks

    ReplyDelete
  8. A heart is always a heart as it is.. :) :)

    ReplyDelete
  9. hahaha. pernahh meraasaai. huahh. T.T

    ReplyDelete
  10. Ooo crush...
    Heeeee akk.xpnh ade crush...
    Bleh tak cmtuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke? wah.. akak mesti banyak secret admirer kalau macam tu. hahaha

      Delete
    2. Hahahahah mcm takde je...
      Dulu org takott ng akk...
      Tu takde yg berkenan kott

      Delete
    3. ye ke? hahaha.. orang pun takut dengan saya.. saya susah sikit nak senyum. lagi2 dekat lelaki..

      Delete
  11. Hehehehe..crush eh?

    dulu je ade..haish..pe cter la org tu skrg..hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip, cter lama jangan dikenang. hahaha..

      Delete
  12. hahaha. susah kan nak confess dgn crush. macam2 ada dlm fikiran.

    ReplyDelete
  13. Hehe. Kena move on la kalo gini even ambik masa :)

    ReplyDelete
  14. Arghh.. kenapalah hati taknak dengar apa yg otak cakap?
    Kalau tak mesti tak sakit macam ni kan! Huhu.. Mencik..

    ReplyDelete
  15. eheeem. macam ternampak love sparks aje ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde lahh.. nampak sparks dekat saya je... orang tu xde. hahaha

      Delete
  16. Sapelah crush tu ye?
    Must be someone very special, I guess..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde siapa2 pun kak dalam hati ni... crush ni datang dan pergi. hehe..

      Delete
  17. kak Ros pun suka kata kata yang last tu... mendalam...

    ReplyDelete
  18. nasib baik x de crush so hati x sakit :-)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.