Konvokesyen KPTM di PICC, Putrajaya

10:53 a.m
apartment
bila nak dapat elaun ni. sobssss..

assalamualaikum and hello lads!

ha, majlis ni berlaku minggu lepas tak silap aku. ini bukan majlis konvo aku ye kawan-kawan. ini sepupu aku punya. sebaya dengan aku. alhamdulillah, dah grad pun :)

dia belajar dekat Perak, duduk dekat Langkawi, tapi grad dekat Putrajaya. ha, jauh kau. haha. nasib baik pak cik aku dekat Sungai Merab ni, senang nak menumpang. aku pun menumpang sekali lah. 

then, esok pagi dua kereta p sana..
 

ramai gileerrrr.
patutlah dia buat dekat Putrajaya. sebab KPTM dari semua negeri pun grad dekat situ. oh, baru kutahu. 

kalau nak tahu negeri mana KPTM tu, tengok based on dia punya errr.. dia punya apa entah orang panggil. 
inilah pengantinnya. achu duk pakaikan sampin untuk dia.. nervous nervous.. haha

 eh, siapa yang grad ni sebenarnya? hahaha...

 

tapi nak tunggu habis setiap negeri tu, mak kau... berkurun.... lama jugalah kami tunggu dekat situ... sampai dah naik bosan... sampai tertidur cousins aku.. haha. 

wefie dulu..~~


 
cousin aku. nampak kecil tapi dah form 1.
 bila dah nak tiba masa pergi naik atas, baru kami bergambar balik.. wee

makngah and mamayul..

 


tips aku untuk orang yang sekadar menghadiri konvo. bawalah apa-apa bekal dan juga majalah. kalau tak, jenuh menunggu macam tunggul dekat situ. serious..
 
post signature

Share:

11 comments

  1. klu sis, mmg dah ready novel dalam bag... =D

    ReplyDelete
  2. congrats to ur cousin..

    my adik tak pergi konvo dia ni..

    kalau tak kemungkinan kita akan berjumpa.. hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat cousin Amy,,,
    hehehe..dah pernah rasa macam mana jenuhnya menunggu dekat majlis konvo..

    ReplyDelete
  4. Seronok sangat tengok graduation orang. Tahniah buat cousin Amy :)

    ReplyDelete
  5. sangat setuju bosann.. masa ayah convo ritu.. memang jenuh. naseb ade novel. kekeke

    tahniah buat cousin amy ^^

    ReplyDelete
  6. wahhh bljr kt perak ktne tu? tu la jenuh la mnggu giliran kan. tambah pulak mcm KPTM ni semuanya buat kat situ. lg la berkurun mnggunye hehe

    ReplyDelete
  7. congrats untuk beliau :)
    dah macam berkampung dah menunggu lama sangat. hehe

    ReplyDelete
  8. hahah. bayangkan akak convo duduk dalam tu hampir 3 jam. laparr gilaaaa

    ReplyDelete
  9. Mmg fullhouse lah bila kumpul semua kptm. Meriahh..

    ReplyDelete
  10. Cantik lah dress kotak2 Amy.
    Kawan tu siap tido atas riba lagiii..

    ReplyDelete
  11. a ah.. kptm ke unikl ke slalunya gabung cemni la nak grad. tak semua tapi majoriti hehehe.. syok ape dapat cuci mate hehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.