Movie Aamir Khan Terbaru!

6:37 p.m
apartment
x sabar!
 
assalamualaikum and hello lads!
 
credit to www.spumby.com
 
ha, siapa pernah tengok movie 3 idiots dengan Munna Bhai MBBS? siapa belum, korang kena tengok!
 
kalini cerita baru dari Director yang sama juga. and of course ada Aamir Khan sekali. hehe. pelakon perempuan dia pula Anushka Sharma, alah, yang berlakon dalam cerita Rab Ne Bana Di Jodi tu. dengan Jab Tak Hai Jaan.
 
akan tiba di pawagam 12 Disember. tapi memang x ler aku nak menengok kat wayang. xde member. sobs.. sedih betul.
 
so, jangan lupa tengok Aamir Khan ye dalam movie PK ni. ops, trailer, scene yang last tu! gulp >.<
 
 
 
 
post signature

Share:

44 comments

  1. Best cerita aamir khan...dari termasuk ghajini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ghajini tu ngeri sikit tengok. haahaha. adoi

      Delete
  2. kalau kaksha ada boleh join amy tengok kat wayang kan??? hahaha...!
    makin naik aamir khan sekarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tu lah, tapi jauh la lak. sobs T__T

      makin tough :P

      Delete
  3. oh..ada movie baru amir khan..akak pun minat dia juga amy..jom kita tengok sama2 nak??? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ye ke kak Wana? jom2... mai terbang sini :P

      Delete
  4. wahhh, macam menarik ja. dua2 hero dengan heroin pun best! last tengok aamir khan pun dalam dhoom 3. tu pun tengok online. tettttttt. haha
    kat kedah pawagam rasanya tak tayang cita hindustan ni. kalau cikfafa dok sana boleh la kita pi sekali. huhuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... tengok online? wah, saya donlod je. boleh tengok banyak kali. hehehe...

      la, ye ke? nape erk? kat kl memang ada la.. haha

      Delete
  5. Wahh.. lama tak dengar nama Aamir Khan ni.. Thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... kalau dengan saya, memang kompem abang KK dengar pnya ^^,

      Delete
  6. Kena beritahu kawan saya ni. Dia peminat setia Aamir Khan.

    ReplyDelete
  7. Amboii..haha. klo tgk hindustan kn mst tringt kt Amy.dasat btl..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehehe.... tu kira bagus ke tak tu kak? :P

      Delete
  8. kita pun minat beliau juga.. hehehe.. movie dia lain dr lain.. tak sama mcm movie bollywood lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul. sebab tu seronok nak tengok upcoming movie dia ^^

      Delete
  9. menarik nampak. aRz meminati filem yang dilakonkan oleh Aamir Khan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, nnti abang Arz jangan lupa layan tau cerita ni. hehe

      Delete
  10. Wah, macam best je..nak tengok..nk tengok :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. xtahu lah sama ke x, tapi harapnya best la. hehe

      Delete
  12. Wahhh, Amir Khan...lamanya boyfren akak ni tak berlakon.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, boyfren akak ke? la, awatnya dia duk jauh sangat. bila dia nak dtang malaysia balik jenguk akak? hehe

      Delete
  13. berlakon lagi ye Pak haji ni..hehe.filem dia akak paling suka Tere Zameen Paar(betul ke eja?) and of course 3 idiots!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taare Zameen Par. hehe.. yep, saya pun suka cerita tu. lagu dia pun comel je. hehe

      Delete
  14. Wahhh. Cerita Aamir Khan sememangnya best. Tak jemu tengok 3 idiots ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. kan. akak dah la mmg budak ngneering. seronok je tengok. tapi x sehebat dia la. haha

      Delete
  15. menarik betul gambar . ingat askar nazi tadi huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ada satu lagi poster. tapi macam censored pula. so xpelah XD

      Delete
  16. magaddd. ada cerita baru? akk nk donlod citer munna bhai tuuu

    ReplyDelete
  17. 3 idiots & munna bhai mmg ohsem citer dia. pastu citer Taare Zameen Par (psl autism kids) pon ohsem gak. kalini citer ba pulak ek? kena donlod gak nti nih hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. betul! cerita dia memang awesome :D

      saya pun ngah tnggu cter ni kat pawagam. nak donlod.. hehe

      Delete
  18. kalau pengaah yg sama mesti kelakar tgk teaser pun dh tahu. Alamak scene last tu buat mata akak tak kelip2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... tu lah pasal.. saya ternganga besar tengok Aamir Khan :O

      Delete
  19. seriously, aamir betul2 nude ke tu?
    alamak?!
    hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. alamak! :O

      saya pun terkejut. aiyark.

      Delete
  20. Last tgk aamir khan dalam cite 3 idiots sajalah. Huhu. Tak sempat nak layan movie. ;D

    ReplyDelete
  21. Akk xdpt bygkn masuk wayang tgk cte hndustan amy.. ok note ni wajib tgk...
    3 idiot tu puluh2 kli tgk pon tak jemu

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.