Name Your Favorite Challenge

11:28 p.m
apartment
study Semiconductor. -.-
 
assalamualaikum and hello lads! 
 
 
bosan lah pula malam ni. adik pun tidur. study dah kelaut sekejap. so, aku main-main dengan entri baru. lulz. so, basically, these are all my favorites. tapi ada certain yang berubah. ada certain yang dari dulu sama je.
 
1. Place : Sungai
 
2. Person : Mom

3. Color : Putih

4. Food : Nasi Ayam Penyet
 
credit to dinewithjaq.blogspot.com

5. Smell : Vanilla

6. Book : Wreck This Journal 
 
credit to www.buyolympia.com

7. Movie : The Wedding Date

8. Music Artist : Arijit Singh 

9. Genre of Music : I've no idea

10. Magazine : Saji

11. Day of The Week : Saturday

12. Thing To Do When Bored : Layan Movie

13. Animal : Hedgehog! teringin sangat nak ada satu..
 
credit to oscam-share.com

14. Font : Sea Side Resort

15. Sound : Grandtheft & Skratch . My official ringtone. takkan bertukar.

16. Workout : Squat

17. Word : Weird

18. Eye Color : Gray

credit to www.hotdog.hu

19. Language : Hindi

20. Class in School : Add Maths
 
 
 
 
post signature

Share:

49 comments

  1. nasi ayam penyet? dappnyerr.. :) hihi.

    ReplyDelete
  2. cuba cakap hindustan sikit. hehe. nasi ayam penyet tu memang menggoda. ^_^

    ReplyDelete
  3. mujhse dosti karoge? hehehe
    grey eye tu fuhhh cair nengoknye hehe
    teringin nak bela hedgehog gak.
    urmm tp dok fikir kalo dia mati, pastu sedih. hurmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. yeah, tepat sekali! :P

      tu lah pasal, saya pun cair. erk. hahahaha... kan, comel sangat hedgehog tu... senang je nak terpijak. hee... apa yang kita sayang memang kita sedih kan ^^

      Delete
  4. suka add maths? patutlah pandai benor si amy amek electric. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... electric je saya mmpu fikir kak :P

      Delete
    2. baguslh. sesuai lah dgn amy tu haa. haha

      Delete
  5. wahhh suke bahase hindustan... me huwe, kiya karega lah ni....ahhahahah dil tul pagal hey? heheheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah-wah, ini lagi hebat dari saya ni :P

      Kitna mushkil yeh gaana zara gaake dikhana

      Delete
    2. Akak pulak blink blink kelip-kelip mata...ada bunyi cengkerik sikit sebagai background :)

      Delete
  6. Ohhh, dap dapnya nasi ayam penyet. Add Maths?! Akak mohon lari dulu..... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... akak power English, ajar saya sikit :P

      add maths dah lepas pun. x usah dikenang. hee

      Delete
    2. Tak ada power manalah English akak, dik.
      Takat lepas untuk ajar budak2 sekolah :)

      Delete
    3. hehehe... eleh, malu malu pula nak mengaku :P

      alhamdulillah, rezeki dekat situ kan kak ^^

      Delete
  7. Suka add maths? Hebat hebat. Saya paling tak suka add maths. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... xtahulah, memang mnat dengan add maths. xpe, semua orang mnat berbeza ^^

      Delete
  8. alamakk nasi ayam penyek mah feberett. hehe lama x makan ni.

    btw, sy tag akak ye :)
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. my fevret gak! hari2 order kat cafe. hahahaha

      Delete
  9. Nasi Ayam Penyet mmg best.. saya pantang jumpa... mmg tak menolak hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, kalau macam tu, belanja saya skali kalau abang KK g makan nasi ayam penyet ye :P

      Delete
  10. challenge baru ka? mcm nak join je. wuu

    da lama ta mam nasi ayam penyet!! wuuu T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xdelah, saje je buat. bosan :P

      meh2 makan sama2. hehe

      Delete
  11. haip.... study2.... ape men2 nih.... hihihi =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. erk, alamak, sorry. saya g study skang ye :P

      Delete
  12. Add math? Erkk...tough tu. Spm akak B3 je.
    Tu pun ngapei. Bukan faham sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? ha, akak hafal? serious. wow! saya hafal Bio je. last2 dapat B. hahaha.. kenangan

      Delete
  13. Replies
    1. kan! comel sangat dia! tapi dia fiil macam saya gak. panas baran. wakakak

      Delete
  14. hedgehog cute tapi nak pegang nak pelok pelok tak best. xdop bulu hahahaha.. nak yang fluffy fluffy hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tu memang x best lah. xpe, saya ada 5 ekor kucing kat umah :P

      Delete
  15. add maths? OMG memang Cik Mimie reject awal2...hahaha..nasi ayam penyet pernah makan tapi x berapa suka la..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, alamak, ramai lak x suka add maths... hehe..

      ye ke cik Mimie? awatnya, pedas sangat ke? hee

      Delete
  16. Baca majalah saji, mesti pandai masak ni..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, mana ada mama. x pandai mana pun. hehehehe..

      Delete
  17. Comel la hedgehog tu....tak tajam ke ekk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. comel kan ^^, x tajam mana pun...

      Delete
    2. Comel tu memang comel. Tapi kalau bela, akak rasa kemungkinan hedgehog tu utk end up kat bawah telapak kaki akak sangat tinggi :)

      Delete
    3. hehehe. alamak, sian dia.. bagi saya lah kalau macam tu :P

      Delete
  18. pergh, bukan takat weird. rare jugak amy ni. siap ada spesific answer untuk setiapnya :)

    ReplyDelete
  19. Perghh ad math marii.... syok kalau ade geng ad math ni berlawan2 masing2 kt kelas dulu...
    Maen masak2 ke suka saji tu..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.