November Challenge #2 .:CUTI-CUTI MALAYSIA:.

12:05 p.m
rumah
tengah buat homework. 
 
assalamualaikum and hello lads!
 
credit to www.diarymama.com
 
okay, kalini pasal tempat menarik yang aku pernah lawati. x surelah ada lagi ke gambar. jap aku korek laptop aku dulu.....
 
beberapa minit kemudian...
 
alamak, tak adalah. dah buang -.- tapi aku share je lah link tempat aku pernah pergi.
 
1. Pulau Langkawi. Bersama sahabat baik beramai-ramai. best journey ever! 
 
http://3.bp.blogspot.com/-FONvd81E3jw/UawZXEtBvkI/AAAAAAAABL4/uNMZSNIYI1s/s400/482488_626663260695385_739184046_n.jpg

2. Kampung Jahang Perak. kem budak kelab Uniten Community Service. 
 
3. Kawasan Ulu Yam. Dengan Family. 

lawa pula dalam gambar ni. credit to nurecoresort.wordpress.com

ala, dah x ingatlah.... aku benda-benda dah berlalu ni malas sikit nak ingat -.-
 
 
post signature

Share:

16 comments

  1. Cantik pula ulu yam tu kan Amy..tenang tempatnya..best2..:D

    ReplyDelete
  2. Pantai Langkawi mmg cantik.. saya pun suka.. :)

    ReplyDelete
  3. kawasan ulu yam cantek lorr.

    pena gi langkawi 2x je. teringin na pegi lagik! hee

    ReplyDelete
  4. Ulu yam tuh nampak menariklah..huhu :)

    ReplyDelete
  5. ulu yam ada chalet macamtu? Ingatkan ada sungai je. Hahahaha

    ReplyDelete
  6. nak pergi jgak pulau langkawi . xpernah pergi lagi

    ReplyDelete
  7. Teringin nak pergi Langkawi sekali lagi.

    ReplyDelete
  8. Langkawi akak dah pergi. Dulu Ulu Yam tu dekat ja dengan tempat tinggal akak tapi tak teringin nak pergi. Sekarang ni dah duk jauh, barulah teringat nak p.

    ReplyDelete
  9. tak sampai lagi semua tempat2 tu..huhu

    ReplyDelete
  10. langkawi penah dah sampai. kmpg jahang & ulu yam tu x pnh lagi pegi hehe

    ReplyDelete
  11. dalam gambar dah filter banyak dah amy. tu nampak lawa :)
    tak pernah lagi sampai semua tempat tu.

    ReplyDelete
  12. Yg pernah pergi num 1 ja tp dah berapa tahun lepas. Seronok bercuti kat pulau..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.