November Challenge #2 .:GADGET:.

10:32 a.m
apartment
buat capstone
 
assalamualaikum and hello lads!
 
honestly, aku bukan peminat gadget. so, boleh kira berapa gadget yang aku ada. hahahahahaha..
 
1. Handphone Sony Ericsson Xperia Arc S *now, no more Sony E*
 
reason aku suka handphone ni sebab kamera dia HD kot. sebab tu gambar lawa. and kalau Sony, suara dia memang sedaplah. and dia sangat ringan. sampai aku gelabah tak rasa berat kat poket seluar, aku ingat aku terletak tempat lain. hahahahhaa -.-
 

nak dijadikan cerita, best friend aku pun beli handphone brand sama. haha. soulmate tak kami? sila julingkan mata >.<


2. Laptop Asus A45V

credit to www.pasarlaptopcomputer.com
 
haruslah warna putih. aku kan peminat putih. 
 
3. Powerbank Pineng Biru
 
credit to www.mypineng.com
 
 
post signature

Share:

25 comments

  1. sama la..hp kak wana pakai sekarang ni pun kaler putih..cover ja pink..hihi..

    ReplyDelete
  2. dulu minat fon sony but now tukar selera ke Asus plak ;)

    ReplyDelete
  3. amy.. sep!! sis pun suka warna putih... =D

    ReplyDelete
  4. tab akak jer warna putih.. akak pun tak banyak gadget..

    ReplyDelete
  5. Semua gadget tu memang penting zaman skrg ni kan? handphone Cik Mimie pun warna putih :)

    ReplyDelete
  6. akak punya putih juga...cik Oppo :)

    ReplyDelete
  7. ok ke laptop Asus?akak pun dulu pakai hp Sony, tapi dah teminat Samsung sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni saya pakai okay lagi lah kak. lambat panas. cuma suara sekarang dah ada dekat bawah... hahaha

      Delete
  8. wah laptop kite sama la.. makin byk psamaan nampaknya. kekeke

    ReplyDelete
  9. Saya baru try Asus sbb member yg jual.. kena pengaruh rakan sebaya huhu. Setakat ni ok jugak.. murah pun murah.. :D

    ReplyDelete
  10. semua gadget2 tu kira perlu ada dah zmn skrg ni. hehe

    ReplyDelete
  11. kita suka sony juga sbb sound oka..tp melekap pada si samsung..tak kisah la brand apa..janji berjasa..hehehe

    ReplyDelete
  12. bagaimana bateri smartphone sony? boleh story mory sikit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... alamak, saya nak cter pasal gadget ni x reti sangat... tapi rasanya smart phone sekarang semua memang sehari je bertahan. x macam dulu kan.. sebab dulu xde internet bagai...

      Delete
  13. pergh smart kot asus tu. powerbank kite kaler dark grey :)

    ReplyDelete
  14. Power bank pineng akak kaler putih..
    Jangan jelles...
    Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaaaaaaa.. nak juga kaler putih!! >.<

      Delete
  15. Dulu mmg gile gadget mase kolej.. skg pki ape yg ade je... akk pki asus ng powerbnk pineng jugak ni

    ReplyDelete
  16. tgh simpan duit nak cari xperiaz3 huhuu

    ReplyDelete
  17. Akak belum ada power bank lagi. Sekarang ni duk berebut dengan cik suami.

    ReplyDelete
  18. Yg ketiga tu IM tgh memilih-milih lg. Hehe

    ReplyDelete
  19. Akak pun suka ngan gadget2 yg kaler putih. Nampak murni je... :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.