November Challenge #2 .:GETARAN JIWA:.

10:03 p.m
apartment
xtahu nak buat apa
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
 
okay, memandangkan aku suka semua jenis lagu. aku listkan satu-satu ye. ceh, tajuk bajet kan :P yelah, penyanyi ni je mampu buat jiwaku bergetar. cewah.
 
Melayu : Siti Nurhaliza *legend*


 
English : Boyce Avenue *Alejandro aku punya ye. hahahaha*
 
 
 
Nasyid : UNIC *first reason kenapa aku suka lelaki pakai spek. lulz*


 
Hindustan : Arijit Singh and Sonu Nigam *suara SRK tu dialah nyanyi*

Tum Hi Ho by Arijit Singh

Kal Ho Naa Ho by Sonu Nigam
 
 
 
post signature

Share:

24 comments

  1. Kak wana baru tau nama penyanyi suara SRK tu hari ni..hihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita, Wana. Akak pun baru tahu :)

      Delete
  2. Suka Boyce Avenue juga! Hari tu ingat nak pergi gig Boyce Avenue tapi ada class. So, cancel je plan. My friends dah pernah pergi . Dia kata best sangat. Suara Alejandro tu sama je macam recording.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik farah x pegi. Kalo tak kami yg kat malaysia ni mau jeles sangat2. Haha.

      Delete
    2. suka Boyce Avenue jugak! rawrrr~ :D

      Delete
    3. hahahahaha.. yeah, ramai mnat Boyce Avenue :DD

      Delete
  3. sungguhh terkilannnn. seumpama naskhah yg terbuka. sesungguhnya tiada rahsia. bacalah kenalilah dgn bijaksana siapa ku sebenarrrrrr

    okay. dh terkarok kt sini. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh.. sambunglah lagi. hehe :P

      Delete
    2. Macam nak join macam nak join. Hehe

      Delete
  4. "Alejandro aku punya" haha. Statement x menahan. Baik lah amy. Kite amik adik dia la kalo gitu. Haha.

    P/s : sory sangat2 tau lama x bw blog amy T.T sedang sedia untuk pukal. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik dia macam lagi hensem rasanya.. hahaha..

      eh, xpe. saya pun dah lama x singgah blog akak. nnti saya jengah ye ^^,

      Delete
  5. Dato siti memang Legend..dari dulu sampai skrg still maintain je :)

    ReplyDelete
  6. hahaha terlayan pulak lagu kal ho na ho....teringat pula. suasana di pulau pinang suatu masa dulu. ada satu tempat nama lorong kulit menjadi tempat menjual cd hindustan paling laris. Demam hindustan masa tu. sekarang tak lagi.

    ReplyDelete
  7. Ade gak selit kal ho na ho tu... haha reason suke sbb pki spek tak tahan tu...

    ReplyDelete
  8. Peminat suno nigam rupenye. Tp mmg suara die sdp
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  9. Siti first jugak. SRK buat suara tu milik dia punya.

    ReplyDelete
  10. Suka jugak yg kal ho naa ho. Mantop. Lagu siti sentiasa femes memes..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.