November Challenge #2 .:SELFIE:.

11:28 a.m
apartment
i should study -.-

assalamualaikum and hello lads!
credit to jonnegroni.com

okay, challenge yang pertama adalah SELFIE. and challenge first aku dah gagal. aku minta maaf. aku manusia yang tak suka selfie. aku suka bergambar tapi untuk berselfie? hmmm..

i've a very low self-esteem, and i'm not beautiful. selfie is not a ticket for me untuk dapatkan pujian. 

so, challenge no 1, gagal.

 
 
post signature

Share:

17 comments

  1. Its ok Amy :) hak masing2..selamat berchallenging :)

    ReplyDelete
  2. Yeah..Amy pun join cabaran ni juga..tak pe la kan,it's ok dear..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Yg penting teruskan menyahut cabarannnnn! ;)

      Delete
  3. samalah kita..bab selfie ni kureng sikit.

    ReplyDelete
  4. Tak pe, yg penting cabaran tu disahut sebaiknya.. :)

    ReplyDelete
  5. Semenjak dua menjak ni akak jarang selfie sebab jerawat tengah bermaharajalela.

    ReplyDelete
  6. Saya pun tak suka selfie sangat. Tapi, kalau selfie ramai-ramai, muka nampak sipi-sipi, okay je. hehe

    ReplyDelete
  7. Sukalah quote tu. Akak tak pandai selfie hihihi amik gambo pun malas dah tua2 ni ;)

    ReplyDelete
  8. Hihi. Jrg jmpe org yg gagal segmen nie. Tp xsmstinya gagal skali, dia gagal berkali2.. ;)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  9. kita pun tak suka sangat.. bukan muka tak comel o what sbb wajah tu takut menarik perhatian org ja...lg satu kita tak suka sangat post gambar kat media sosial sesuka hati. huhu..baik ambil langkahberjaga2.. limitkan post gambar peribadi

    ReplyDelete
  10. Saya pun tak suka selfie.....
    Tak caya cuba tengok kat blog saya. mana ada gambar selfie. jarang-jarang ada hehe

    ReplyDelete
  11. Utamakan sesuatu yang lebih berfaedah kan Amy...

    ReplyDelete
  12. Akak pun tak suka berselfie sorang-sorang, selalunya ajak anak-anak join sekali. Jadi wellfie...=)

    ReplyDelete
  13. selfie dgn kkwn dikira selfie jugak. eheeh

    ReplyDelete
  14. sis pun xsuka berselfie coz we are facing a same problem huhhu

    ReplyDelete
  15. Samalah kite amy :)
    Rasanya macam xpernah selfie. Huhu

    Quote tu memang setuju sangat.

    ReplyDelete
  16. Rase cm lame dah tak selfie sjk2 prgnnt dlu... haha ase pucat semacam je

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.