November Challenge .:HEADER BLOG:.

 
 
ha, lawa tak header? wakakakaka. dulu masa letak serigala tu, ada juga yang terkejut. and ada yang suka. masa aku tukar, ada yang bertanya mana hilang serigala tu. so fikir balik, maybe sampai bila-bila kot aku akan maintain dengan serigala ni :)
 
nak buat gif header macam aku ni tak susah pun. yang penting korang kena cari satu gambar .gif dan juga Adobe Photoshop CS6 atau CC. bawah-bawah dia tak boleh. sorry :\
 
siapa yang nak aku buat gerak-gerak ni pun boleh. tapi simple je lah. aku tak kreatif.. waaaaa.. 
 
oh so... weird? ha, saje. daripada orang kata aku pelik and aku rasa tersentap, baik aku cakap aku pelik dulu dekat orang. so bila orang tengok something weird dalam blog aku ni, orang akan cantumkan puzzle tu sendiri. apa aku cakap ni? -.-
 
 
 
post signature

Share:

45 comments

  1. haha..memang pelik..akak pun mula2 pelik juga napa ada gambar serigala..tapi, sekarang dah biasa tengok..cantik tengok gambar tu bergerak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. saya pun xtahulah nape pilih serigala tu.. adeh...

      Delete
  2. tak pa. pelik pelik pun blog cantik. kekadang rasa jealous dengan blog ni. Simple dan kemas

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... blog abang Arz pun kemas juga. putih je ^^,

      Delete
  3. dah bagi makan belum serigala tu? sian dia tiap2 hari berjalan. hehe.
    ayat last tu amy cakap apa? haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. malas la pula. dia yang xnak berhenti nk wat macam mana. hehehe..

      entahlah, saya pun x faham. hahahaha

      Delete
  4. its ok to be weird bebeh...atleast u know, u're one of a kind... jangan lah jadi same dengan org, xbest jadi typical ni :D

    btw, amy, akak nak tempah edit header...amy nak buat x? kalau amy free, ade masa nak melayan kerenah akak ni, meseg akak tau, kt fb...nnt kite bincang panjang2 yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. thanks kak Aisya ^^,

      ye ke? boleh, tapi saya x kreatif macam Aina. so takut x lawa pula.. sobs.

      Delete
  5. pelik tu rare. hehe. suka jugak tengok serigala bergerak tu.

    ReplyDelete
  6. Heheheh ape yang pelik....comel2 gitu... unik ape serigala tu.. xyh tuka2 da laen kali k amy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhe.. okay kak Ayu, saya x tukar dah ^^,

      Delete
  7. Serigala tu Amy bagi makan ape eh hehee.. :D

    ReplyDelete
  8. sangat weird! iloike serigala jalan ni. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun suka sesangat kat serigala menapak tu,... :D

      Delete
  9. errk!... memang weird... tapi lama-lama syok pulak tengok serigala tu jalan.. tapi nape serigala tu cam sedih jer... hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... tak tahulah. ce tanya serigala tu nape dia sedih :P

      Delete
  10. cantik serigala tu berjalan . blog amy mesti tapi weird . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... mekasih. i'll take that as a compliment :P

      Delete
  11. Suka serigala tu..kiut cm kucing meoww meoww..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik, cute ke? haha. kena tukar jadi garang la lepas ni... >.<

      Delete
  12. dulu kita terpikat kat template blog yg lama.. nampak kemas n teratur.yg sekarang pun cantik juga. tang serigala tu pn sama,mula2 terkejut sbb cantik gerak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke? ingat lagi ye dengan template lama. hehehe... terkejut sebab cantiklah kiranya ye :P

      Delete
  13. Lain dari yang lain. Nampak ganas...grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. grrrrr~~~ eh, macam mana serigala marah ye bunyi dia. haha

      Delete
  14. serigala tu yg buat 'mahal' hehehe. tak pelik lah Amy. normal je. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ye ke? alamak, xnak la normal. saya x suka normal :P

      Delete
  15. haha. jangan buang taw serigala tuu. trademark amy!

    ReplyDelete
  16. Pernah baca komen kat blog yg kata header Kak Amy ni unik. Ada yg terkejut dgn wolf tu. Hehe. Takpa lain dr yg lain, senang org kenal. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. tu lah, ramai gak terkejut... ^^,

      baguslah kalau orang kenal macam tu. hehe

      Delete
  17. hahaha akaklah antara yang tercari-cari wolf tu!
    tak pe jadi weird. unik. rare. yg penting jadi diri sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh.... yes, be yourself. biarlah orang nak kata apa pun. yang penting, kita x buat jahat dekat orang

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.